El festival de teatre d'Olot El Petit Format presenta el cartell d'enguany

Se celebrarà del 24 al 28 de novembre i tots les obres tractaran els diversos vincles que teixeixen els humans entre si mateixos

Un conjunt d'ànecs forma part del cartell d'enguant d'El Petit Format.
Un conjunt d'ànecs forma part del cartell d'enguant d'El Petit Format. | Ramon Almeda.
NacióGarrotxa
23 d'agost del 2021
Actualitzat a les 10:43h
El festival de teatre d’OlotEl Petit Format, que organitza Una Càpsula de Teatre, se celebrarà del 24 al 28 de novembre, i enguany totes les obres que en formen part giren al voltant dels diversos vincles que els humans teixeixen entresi si..

Aquest leitmotiv també el transmet el cartell d’aquesta setena edició, dissenyat per Ramon Almeda, amb un conjunt d’ànecs com a protagonistes. La majoria d’ells són grocs, però n’hi ha un que és diferent de la resta, amb tot el que això acostuma a comportar pels prejudicis i les creencesestablertes en la nostra societat.

A les obres ja confirmades fins al moment, ESTIgMES i El bon policia, cal afegir-n’hi tres més. La primera és Batec, una trilogia teatral que pretén retrehomenatge a totes les donesgrans, moltes de les quals s’han passat la vida tenint cura dels altres i renunciant als seus somnis.

La segona és Bilderberg, que retrata tot allò que passa i es decideix a les reunions que les 130 persones més poderoses del món duen a terme cada any en un indret diferent. I la darrera és Història d’un senglar, en què Joan Carreras es posa a la pell de Ricard III, el malvat shakespearià per excel·lència, per parlar dels mecanismes de poder contemporanis, el desig i el ressentiment, i per reflexionar sobre els límits de l’ambició humana.

Les entrades per a ESTIgMES i El bon policiaja es poden comprar a www.elpetitformat.com i a www.olotcultura.cat. A partir del 20 de setembre –en el cas de ser membre de Societat Anònima serà possible a partir del 14 de setembre– es podran adquirir les dels altres espectacles, i ben aviat es donaran a conèixer molts més detalls de tota la programació d’El Petit Format.

 

El cartell d'El Petit Format d'Olot d'enguany. Foto: @elpetitformat.



 
Arxivat a