Afectacions a causa de les obres dels carrers Macarnau i Roser d'Olot

Els treballs començaran el 16 d'agost i s'allargaran 20 setmanes

Carrer Macarnau d'Olot
Carrer Macarnau d'Olot | Aj. d'Olot
Redacció
12 d'agost del 2021
El proper dilluns 16 d'agost començaran les obres d'urbanització del carrer Macarnau i el carrer Roser que formen la vialitat perimetral al voltant del nou equipament urbanístic Espai Cràter d'Olot. Els treballs tindran una afectació de 3.517 metres quadrats i es preveu que estiguin acabats abans de finals d'any.

Amb la voluntat de minimitzar l'impacte de les obres sobre la vida diària de la ciutat i la circulació viària en aquest sector, s'ha establert un desenvolupament en dues fases.y.

La primera fase seran les obres del carrer Macarnau i duraran 12 setmanes. Els treballs permetran dotar de major amplitud al carrer, engrandir la separació entre la vorera i la calçada, implementar nous paviments i enllumenat. Això afectarà la mobilitat dels barris de Sant Francesc, les Estires, l'Escola Cor de Maria, el Puig del Roser i a l'equipament del Cementiri. És per això que es construirà una calçada provisional pavimentada sobre el parc del cementiri amb dos sentits de circulació fins que s'acabi aquesta fase.

La segona fase de les obres serà a la zona del carrer Roser, entre el carrer Macarnau i la plaça de Braus i suposarà un impacte localitzat. Té una durada prevista de vuit setmanes i es farà acabada la primera fase. Es tancarà el trànsit de tot el carrer fins que acabin les obres.
Arxivat a