ESTACIONAMENT

Sant Jaume de Llierca regula i controla l’estacionament del carrer major

L’Ajuntament ha iniciat aquest juliol el control amb disc horari obligatori

per NacióGarrotxa, Sant Jaume de Llierca, Catalunya | 6 d'agost de 2021 a les 10:45 |
Discs d'aparcament obligatoris | Ajuntament de Sant Jaume de Llierca
L’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca ha iniciat aquest mes de juliol el control amb disc horari obligatori al carrer major del municipi. S’ha limitat el temps màxim d’estacionament a 1 hora i 30 minuts, des de les 8 del matí a les 8 del vespre de dilluns a diumenge i, per a aparcar-hi, caldrà fer ús del disc horari obligatori on s’indicarà l’hora d’arribada. Les zones on caldrà fer-ne ús estaran degudament pintades amb color verd.

Xevi Reixach, regidor de Promoció Econòmica i Comerç, ha explicat que “amb aquesta acció volem solucionar els problemes d’aparcament que s’han detectat a la zona central del carrer per poder anar a comprar o anar als bars”. Precisament, argumenta, l’objectiu és “facilitar l’aparcament als veïns i veïnes del poble i promoure l’activitat comercial de Sant Jaume”.


Per altra banda, Marc Minguez, regidor d’Obra Pública, Brigada i Serveis Municipals, indica que “Els rellotges horaris es poden trobar a tots els comerços, els bars del carrer major, a l’ajuntament i també a l’Espai El Fil”. Minguez afegeix que “aquest mes de juliol i mitjans d’agost seran de prova i només s’informarà els que no compleixin la norma, a partir del mes d’agost els Mossos d’Esquadra multaran els vehicles que ho incompleixen com qualsevol infracció de trànsit”.

Finalment els dos regidors comenten que l’ajuntament està en negociacions per comprar dos terrenys al centre del poble per tal de solucionar definitivament el problema d’estacionament a Sant Jaume de Llierca.

 

 

Participació