TRÀNSIT

Dues denúncies penals en un cap de setmana per conduir sota els efectes de l’alcohol a la Garrotxa

En un dels casos el vehicle va ocasionar accidents sense conseqüències greus

per NacióGarrotxa, Garrotxa, Catalunya | 5 d'agost de 2021 a les 10:00 |
Imatge d'arxiu d'un agent del cos dels Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra
Els Mossos d'Esquadra han denunciat penalment dues dones entre el dissabte 31 de juliol i l'1 d'agost per conduir sota els efectes de l'alcohol. En un dels casos, la conductora beguda va ocasionar un accident, tot i que no va acabar amb conseqüències greus. Els Mossos les ha denunciat per un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l'alcohol i properament hauran de declarar en els jutjats d'instrucció corresponents.

La primera de les denúncies es va interposar la matinada del 31 de juliol. Cap a la una de la matinada els Mossos d'Esquadra havien establert un punt de control preventiu a la carretera N-260 a Sant Joan les Fonts (Garrotxa). Un dels vehicles aturats el portava una dona de 26 anys i presentava símptomes evidents d'anar beguda. En aturar-la, els agents li van fer la prova d'alcoholèmia i va donar una taxa de 0,67 mg d'alcohol per litre d'aire expirat. La dona és veïna de la Vall d'en Bas (Garrotxa).


D’altra banda, cap a les quatre de la matinada del diumenge 1 d'agost, una conductora va xocar contra la tanca de protecció de la carretera C-66 en el terme de Sant Ferriol (Garrotxa). La conductora va sortir-ne il·lesa, però els Mossos li van fer la prova d'alcoholèmia i va donar un resultat de 0,664 mg/l. La dona té 32 anys i és veïna de Porqueres (Pla de l'Estany) i ha estat denunciada penalment.
 

 

Participació