1 de 10
RECICLATGE

Grups de joves participen en l’acció «Clean Garrotxa» de recollida de deixalles dels espais naturals

Han intentat conscienciar i pal·liar la petjada que deixem els éssers humans quan anem a la natura

Grups de joves participen en l’acció Clean Garrotxa | Marta Puigferrer / Creu Roja
per NacióGarrotxa, Garrotxa, Catalunya | 4 d'agost de 2021 a les 11:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 d'agost de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Durant tot el mes de juliol, brigadistes i Grups de Joves d’arreu de la comarca han participat del #CleanGarrotxa. Una idea promoguda per Creu Roja La Garrotxa i on hi ha participat brigadistes, Ajuntaments i grups de joves de tota la comarca amb la implicació Servei de Joventut del Consell Comarcal. El principal objectiu era sensibilitzar sobre la cura del medi natural i fer retirada de deixalles dels espais naturals de la Garrotxa.  

Aquesta ha estat una acció conjunta dels joves de la comarca que han intentat conscienciar i pal·liar la petjada que deixem els éssers humans quan anem a la natura. Tots els equips i grups participants han fet la recollida i reciclatge de les deixalles i han pogut fer-ho públic amb el hashtag #CleanGarrotxa.


Els i les joves de tots els pobles de la Garrotxa s’han implicat perquè no haguem d’esperar 450 anys a veure com desapareix una llauna dels nostres boscos. Han col·laborat en retirar algunes de les 4,5 bilions de burilles que anualment acaben embrutant tot el planeta. O han retirat algunes de les deixalles que tenien com a destí: el mar, en el proper temporal. 

#CleanGarrotxa ha estat una acció d’equip de tots els grups de joves i brigadistes de la comarca, ja que els i les joves tenen clar que la lluita contra l’incivisme i el canvi climàtic ha d’estar en la suma d’esforços.

 

 

Participació