El Club Patinatge Artístic Olot, campió d’Europa en Xous Grans

Per altra banda, l’Artístic Skating Cunit va guanyar en Quartets Seniors

Redacció
02 d'agost del 2021
Actualitzat el 07 d'agost a les 12:31h
El CPA Olot davant les càmeres
El CPA Olot davant les càmeres | FCP
La segona jornada del Campionat d’Europa de Grups Xous i Precisió 2021 va mantenir la bona dinàmica que les formacions catalanes van aconseguir durant la primera. El Pavelló Barris Nord de Lleida va coronar dos campions d’Europa catalans més, el CPA Olot i l’Artístic Skating Cunit.

El dia va començar amb la competició dels Quartets Júnior, on de català només hi havia l'AP Lliçà de Vall. La formació vallesana va obtenir la medalla de plata, amb una puntuació de 85'80 punts per “Clover”.

La competició va continuar amb els Quartets Sènior, que també només tenien un conjunt català participant-hi. En aquest cas, però, l'Artístic Skating Cunit va ser el primer classificat, amb 133'30 punts per “Vortex”, superant els quatre conjunts italians, que van mostrar un molt bon nivell a la pista.

El plat fort de la jornada eren els Grups de Xou Grans, que van significar la clausura del dia i del campionat. El favorit al títol, el CPA Olot i la seva “Trampa mortal”, campió de Catalunya i Espanya, va aconseguir el triplet coronant-se campió d'Europa. Els jutges li van atorgar una magnífica puntuació de 135'40 punts. Tercer va ser el CPA Girona, que va interpretar de manera memorable la coreografia “Ella”. Tot i això, el jurat el va puntuar amb 128'10 punts, quatre dècimes per sota del segon classificat.
 
Arxivat a