Reconeixement a l’èxit de l’equip de Waterpolo del Club Natació Olot

L’Ajuntament va voler felicitar i reconèixer l’esforç realitzat que, després de molts anys, tornaran a competir a la màxima categoria catalana la pròxima temporada

Jugadors del CN Olot al balcó de l'Ajuntament
Jugadors del CN Olot al balcó de l'Ajuntament | Ajuntament d'Olot
Redacció
30 de juliol del 2021
L'Ajuntament d'Olot va portar a terme aquest dimecres al vespre l'acte de reconeixement a l’històric ascens assolit pel primer equip del waterpolo del CN Olot. Ara fa una setmana el conjunt d’esportistes van aconseguir una fita molt important pel waterpolo olotí tornar a la màxima divisió en àmbit català després d’anys a segona divisió lluitant per obtenir aquest ascens.

El reconeixement va estar presidit pel tinent d’alcalde d’Olot, Estanis Vayreda, qui va posar en valor l’esforç, el treball i la força dels equips esportius de la ciutat i la importància que se’n desprèn a nivell educatiu, social i cultural. "És un immens orgull comptar amb esportistes però, sobretot, amb veïns com vosaltres. Moltes gràcies en nom de tot l’Ajuntament d’Olot, felicitats per aquest èxit immens i per tots els que vindran", va assegurar davant dels assistents que es van reunir al Firalet de la ciutat. Una trajectòria que també va posar en valor el regidor d’Esports, Aniol Sellabona. 

Per part de l’equip de waterpolo, el seu entrenador Jan Ibern; el capità de l’equip, Joan Ventolà, l’actual jugador, Marc Duran, i la presidenta del Club Natació Olot, Gemma Soy, van ser els encarregats de dirigir unes paraules a tots els assistents on van agrair l’acompanyament, suport i ajuda en tota aquesta trajectòria.

Cadascun dels membres de l’equip de waterpolo així com l’entrenador, membres i representants del Club Natació Olot va rebre un reconeixement i l’obsequi de l'Ajuntament d'Olot; recordatori de l’acte i l’efemèride. Posteriorment, també van signar en el Llibre d'Honor de la Ciutat.

Reconeixement d’una fita històrica
El primer equip de waterpolo del CN Olot va aconseguir proclamar-se equip de la 1a Divisió Catalana després d’una temporada perfecta en què no van conèixer la derrota. Aquest salt de Segona Catalana a Primera Divisió suposa un pas molt important per a la secció de waterpolo del CN Olot que, durant els últims anys, no ha parat de lluitar per superar-se.
 
Arxivat a