El futbolista bianyenc Èric Callís torna a la UE Olot

Un jugador que ha estat entrenant diversos equips del club, i que donarà un plus de proximitat

Èric Callís ha format part del Girona FC durant 6 temporades
Èric Callís ha format part del Girona FC durant 6 temporades | UE Olot
Redacció
27 de juliol del 2021
El jove Èric Callís fa el salt del juvenil del Girona FC al primer equip de la Unió Esportiva Olot i es converteix en el dotzè fitxatge del conjunt d’Albert Carbó. El lateral de 19 anys, nascut a La Vall de Bianya i un dels destacats a Divisió d’Honor, torna al club on es va formar amb el repte d’acumular minuts i rodatge en el seu primer any d’amateur. Un perfil intens i de llarg recorregut que serveix per apuntalar una defensa que combina l’experiència de Blázquez o Carles amb joves prometedors com Batalla, Ayala o el mateix Callís.  

Èric Callís Torrent va iniciar-se en el món del futbol a l’AE La Canya, club de poble on des de ben petit ja va començar a mostrar la seva passió per aquest esport. D’aquí va saltar al planter de l’Olot, en el qual va estar-hi durant cinc anys fins a la categoria d’infantil de primer any. Aleshores va fer el salt cap a Girona, un pas endavant en la seva trajectòria formativa que ha durat sis temporades més fins a convertir-se en el capità del Juvenil A de Divisió d’Honor.

Aprofundint sobre el seu perfil futbolístic, Callís és un lateral dret intens, potent i amb bon toc, que ofereix sortida de pilota i arribada per donar amplitud i profunditat a tota la banda. Ha competit a bon nivell en els dos últims anys a Divisió d’Honor i arriba amb molta il·lusió i marge de millora per créixer com a futbolista. Un jugador plenament identificat amb el club, de fet ha estat entrenant diversos equips de la Fundació UE Olot, i que donarà un plus de proximitat i sentiment de pertinença que reforça la filosofia i el sentit d’aquest projecte.

En declaracions, Callís manifesta que està “content de tornar a casa, un cop m’ho van proposar no m’ho vaig pensar dues vegades. Crec que ara és el moment”. A més, afegeix: “Crec que puc aportar mentalitat guanyadora, treball, intensitat i recorregut”.
 
Arxivat a