Una vintena d’infants elaboren el seu capgròs al Taller de Faràndula d’Olot

Organitzat per l’Àrea d’Educació i Joventut i l’Escola Municipal d’Expressió, forma part de la programació de l’Estiu Riu

Una vintena d’infants elaboren el seu capgròs al Taller de Faràndula d’Olot
Una vintena d’infants elaboren el seu capgròs al Taller de Faràndula d’Olot | Ajuntament d'Olot
Redacció
27 de juliol del 2021
Un any més, una vintena d’infants han pogut elaborar el seu capgròs totalment únic a través del Taller de la Faràndula d’Olot. La formació, anomenada “Taller de Faràndula (Fes la teva figura)”, ha estat organitzat per l’Àrea d’Educació i Joventut de l’Ajuntament d’Olot i l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot i ha anat a càrrec dels professionals Àngel Rigall i Tavi Algueró.

Durant gairebé un mes, des del passat 28 de juny fins aquest divendres 23 de juliol, la vintena d’infants d’entre 8 i 12 han pogut aprendre, pas a pas, l’elaboració d’un capgròs. Des de l’esbós del disseny, la maquetació, total modelat en fang, l’acabat en cartró de pedra amb cola i el pintat final. Tot el procés de construcció s’ha complementat amb visites guiades a diferents elements de la faràndula de la ciutat i dels seus barris, d’entitats d’Olot i també amb el ball conjunt de punt final del taller.

Les creacions dels alumnes han estat ben diverses, des d’animals diversos com cabirols, cérvols, gats, pastissets o reconeguts personatges de dibuixos animats. Enguany, un total de 1168 infants i joves s’han inscrit a alguna de les 21 activitats de l’Estiu Riu d’Olot per gaudir de l’estiu tot aprenent.
 
Arxivat a