El poble de la Pinya tampoc no celebrarà la festa major aquest estiu

A nivell municipal s'ha acordat mantenir les festes dels altres pobles de la Vall d'en Bas tot limitant-ne la difusió

El poble de la Pinya, al municipi de la Vall d'en Bas.
El poble de la Pinya, al municipi de la Vall d'en Bas. | Arxiu NG.
NacióGarrotxa
23 de juliol del 2021
El pròxim dissabte, 31 de juliol, s’havia de celebrar la Festa Major de la Pinya, un dels set pobles que conformen la Vall d'en Bas. Per causa de les darreres restriccions imposades, tot i que a la Garrotxa no hi ha toc de queda, la Comissió de Festes ha decidit ajornar el sopar popular que havien pensat d'organitzar.

Pensen que és el millor que poden fer "tal i com està la situació actualment", ja que, segons diuen en un comunicat, "els casos estan augmentat significativament". Esperen la comprensió de tothom, ja que no ha estat fàcil per a ells prendre aquesta decisió, amb les moltes ganes de retrobar-nos i celebrar-ho que hi ha, "però el més important ara és ser prudent".

Han decidit esperar el més endavant per a veure com evoluciona la situació i si, a les darreries d’estiu veuen que ha millorat –i si les mesures els ho permeten–, intentaran organitzar alguna proposta.

A nivell municipal, des de l'Ajuntament de la Vall d'en Bas, s'ha acordat mantenir les festes com una celebració pròpia per als veïns de cada poble, amb què tornaran a limitar-ne la difusió pel repunt de contagis. Aquesta mesura, a més de la Pinya afecta els pobles de Sant Esteve d'en Bas, els Hostalets d'en Bas, Sant Privat, Puigpardines, Joanetes i el Mallol.

Arxivat a