Obres

Milloren la pavimentació i l’asfaltatge al sector de la Plana d'Olot

S'ha procedit a la retirada de vegetació, la regularització i reparació dels flonjalls i al tractament i millora de l’enquitranat de quatre vies

per NacióGarrotxa, Olot | 22 de juliol de 2021 a les 10:05 |
Un dels passatges del sector de la Plana on s'ha intervingut. | @olotuit.
Durant aquests dies i fins aquest dimecres 21 de juliol s'han dut a terme els treballs de millora d’arranjament i pavimentació –amb el mètode del reg asfàltic– de quatre carrers i passatges de la ciutat. Concretament es tracta del carrer Puerto Rico, del passatge Haití, del passatge Jamaica i del passatge Costa Rica, situats al sector de la Plana d’Olot.

Les actuacions –que han disposat d’un cost de 17.908 euros, IVA inclòs– han consistit a l’escombrat del paviment existent, la retirada de la vegetació, la regularització i reparació de flonjalls i el doble tractament superficial amb reg asfàltic.

 

Altres actuacions de millora a la ciutat


Aquests nous treballs se sumen a les actuacions que el passat dilluns 5 de juliol van començar al pont de Bisaroques (també conegut amb el nom del pont del Palau). Els treballs que s’hi porten a terme i que s’allargaran durant dos mesos permetran restituir el parament malmès del mur de l’estrep est i millorar les condicions de recolzament de les bigues sobre aquest mur.

També, s'hi s’actuarà per refer la capa de trànsit sobre el tauler i les dues juntes del pont.

Durant el temps que es portin a terme les obres no podran circular-hi vehicles, tot i que podran continuar passant els vianants, excepte en dies concrets que els treballs també afectin les voreres.

La millora del pont de Bisaroques s’afegeix a dues actuacions més que s’estan portant a terme aquests dies a la ciutat: les obres del carrer Marià Vayreda, que se centren en el tram comprès entre el carrer Secretari Daunis i la ronda Fluvià –i que es preveu que també tinguin una durada de 2 mesos–, i, a part, també s’està treballant per a convertir el carrer del Roser en plataforma única en el tram comprès entre el carrer de Pintor Domenge fins a la plaça del Puig del Roser.
 

 

Participació