El Parc de Pedra Tosca ja compta amb una guia de visita

Després de la presentació del volum aquest divendres, diumenge es va fer una visita guiada a l'Espai Museístic del Bosc de Tosca per a conèixer-ne les novetats

La nova guia del Parc de Pedra Tosca.
La nova guia del Parc de Pedra Tosca. | @lespreses_cat.
NacióGarrotxa
21 de juliol del 2021
Actualitzat a les 10:41h
Aquest passat divendres es va presentar a la seu de l'Ajuntament de les Preses la nova guia de visita del Parc de Pedra Tosca amb el nom d’Espai museístic del Bosc de Tosca, que s’ha editat amb la col·laboració del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Aquests darrers mesos en el Parc de Pedra s’ha fet una reforma en tota la senyalització i retolació. A més a més, s’ha modificat els itineraris perquè no hi hagi pèrdua per al visitant i es pugui gaudir convenientment de la passejada.

La nova guia tracta tota la història del Parc de Pedra Tosca i aporta informació sobre diferents aspectes i característiques de l'espai com els bufadors, les artigues, o els murs i cabanes de pedra seca.

A banda d’informar sobre la guia el mateix diumenge 18 de juliol, de matí,  es va fer una visita guiada al Parc de Pedra Tosca per a conèixer i veure de primera mà totes les novetats del Parc.

La visita va comptar amb la participació, entre d'altres, de Lluís Guillaumes, primer tinent de batlle de Les Preses, que va destacar "l’esforç humà que hi ha en tot aquest parc del Pedra Tosca", i Llorenç Planagumà, geòleg dels volcans, que va acompanyar els visitants en la ruta circular de 4 km del parc, una antiga colada de lava, per bé que només té uns 15.000 anys d’existència.

Arxivat a