violències sexuals

Arriba a la Vall d’en Bas l’exposició itinerant «Lliures i sense por»

Les comissions de festes de Joanetes i la Pinya ja l’han sol·licitada a Can Trona i es podrà visitar durant les seves festes majors

L'exposició és pensada com a recurs formatiu per a reflexionar sobre què són les violències sexuals. | @icdones.
per NacióGarrotxa, Vall d'en Bas | 19 de juliol de 2021 a les 08:46 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de juliol de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Des d'aquest divendres vinent, 23 de juliol, i fins al  al 23 d’agost l’exposició itinerant Lliures i sense por es trobarà a Can Trona a disposició de totes aquelles entitats de la Vall d’en Bas que la vulguin exposar en alguna de les seves activitats.

Les comissions de festes de Joanetes i la Pinya, per exemple, ja l’han sol·licitada i es podrà visitar durant les seves festes majors.


Lliures i sense por és una exposició de 9 plafons pensada com a recurs formatiu per a reflexionar sobre què són les violències sexuals, com identificar-les, quines són les causes, i què es pot fer davant situacions de violència.

Està comissionada i dissenyada per l’Institut Català de les Dones i Creación Positiva per a reivindicar el dret a la llibertat sexual i seguretat de les dones en l’àmbit públic i privat i continua l’estela de la campanya impulsada per l’Institut Català de les Dones el 2018 amb el títol de Les dones tenim dret a viure lliures de violències sexuals. #LliuresISensePor.

 

L'exposició «Lliures i sense por» serà itinerant a la Vall d'en Bas. Foto: @CanTronaCCN.

 

Participació