Reconeixement als alumnes d'Olot amb les millors notes d’accés a la universitat

L'Ajuntament els ha lliurat un certificat d'acreditació i la insígnia de la ciutat

Pep Berga i Mariona Camps amb els alumnes olotins.
Pep Berga i Mariona Camps amb els alumnes olotins. | @olotuit.
NacióGarrotxa
16 de juliol del 2021
Actualitzat a les 8:44h
Aquest dijous, 15 de juliol, a les sis de la tarda, al Saló de Sessions de l'Ajuntament d'Olot, ha tingut lloc el reconeixement als dos alumnes amb millor nota d’accés a la universitat de cada un dels 4 centres d’Olot que imparteixen batxillerat.

En l’acte de distinció als estudiants –que han signat en el Llibre d’Honor Jove de la Ciutat– han rebut de mans de la regidora d’Educació i Joventut, Mariona Camps, i del batlle d’Olot, Pep Berga, un certificat d’acreditació del reconeixement i com a record del dia d’avui una insígnia d’Olot en forma d’ala.

L’acte de reconeixement als dos alumnes amb millor nota d’accés a la universitat ha distingit els següents: 
  • Llibertat Beà Pascual (Institut Montsacopa).
  • Laura Bartrina Genís (Institut Montsacopa). 
  • Nerea Aviñó Velázquez (Escola d'Art i Superior dee Disseny).
  • Sunna-Miwa Anderson Anderson (Escola d'Art i Superior de Disseny).
  • Clara Martínez Lorente (Institut La Garrotxa).
  • Júlia Haro Verdaguer (Institut La Garrotxa).
  • Aina Verdaguer Homs (Institut Bosc de la Coma).
  • Xu Yao Chen (Institut Bosc de la Coma).
 
Sunna-Miwa Anderson ha agraït “en nom dels premiats aquest reconeixement que ens fa il·lusió per tot el que hem treballat durant aquest curs”.

La regidora d’Educació, Mariona Camps, s’ha dirigit als joves als quals ha felicitat per “la feina que heu fet i que us ha permès aconseguir l’objectiu que us havíeu marcat al principi de curs. Una felicitació que també vull fer extensiva” ha afegit “a les vostres famílies, centres i comunitat educativa”.

El batlle, Pep Berga, ha estat l’encarregat de clausurar l’acte. ”Les bones notes requereixen d‘un esforç individual, reconeixen el compromís i són el resultat a tota una trajectòria”, ha subratllat; tot seguit ha afegit: “Us encoratjo a continuar amb aquest compromís, a estudiar el que us agradi més i que, des del camp al qual us vulgueu dedicar, treballeu per a la comunitat, per fer un món millor i que sempre penseu en Olot”.
Arxivat a