Jorge Drexler cancel·la el concert al festivall Vallviva per ser contacte d'un positiu

Maria Arnal i Marcel Bagès el substituiran aquest dijous a la Vall d'en Bas

Maria Arnal i Marcel Bagès actuaran en comptes de Jorge Drexler al festival Vallviva.
Maria Arnal i Marcel Bagès actuaran en comptes de Jorge Drexler al festival Vallviva. | @vallviva.
NacióGarrotxa
15 de juliol del 2021
Actualitzat a les 10:26h
Maria Arnal i Marcel Bagès substitueixen Jorge Drexler en l'actuació d'aquest nit de dijous a les 22.15 h al festival Vallviva, que tal com marca el protocol ha cancel·lat la seva actuació de per ser contacte d’una persona positiva al coronavirus. El festival atendrà totes les peticions de devolucions al correu-e [email protected].
 
El festival Vallviva de la Vall d’en Bas s’estrena amb totes les entrades exhauridesavui dijous i divendres amb una proposta que barreja la música de Manel o Judit Neddermann i la gastronomia del restaurant Les Cols.
 
El nou certamen té lloc avui i divendres a la finca Les Brides, a la carretera de la Parcel·lària de la Vall d’en Bas, que romandrà en part tallada a la circulació de vehicles des de la cruïlla amb la carretera del Mallol fins al trencant cap a les Preses, des de les sis de la tarda i fins a la una de la matinada.

El festival Vallviva se centra en el goig dels sentits gràcies a una acurada i ambiciosa programació musical encapçalada per Maria Arnal i Marcel Bagès, Manel i Judit Neddermann, acompanyada d’una oferta culinària dirigida per les responsables del restaurant Les Cols, en un paratge natural idíl·lic.
 
⮕ Vallviva festival dels sentits no té cap afany de lucre i cedirà tots els beneficis a la Fundació A. Bosch, del grup d’alimentació Noel, per al finançament de la nova àrea d’hospitalització d’oncologia i hematologia pediàtriques de l’hospital universitari de la Vall d’Hebron
 
⮕ Les entrades, només 1.000 per dia, s’han exhaurit en poques setmanes. Si se’n posa de noves a la venda es trobaran al web de Vallviva.

Arxivat a