Educació

Ja és a punt l’oferta de cursos del Servei de Català d’Olot-la Garrotxa

Després de les proves de nivell d'aquest juliol, al setembre s'obrirà el període de matrícules

per NacióGarrotxa, Olot | 14 de juliol de 2021 a les 09:30 |
Les inscripcions es poden fer telemàticament des de la pàgina web del Servei de Català d'Olot-la Garrotxa. | @CNLGirona.
Els alumnes antics, que tenen matrícula preferent, poden matricular-se als cursos del 6 al 10 de setembre; els alumnes nous, s’hi inscriuen del 13 al 15 de setembre. Totes les inscripcions es poden fer telemàticament des de la pàgina web del Servei de Català d'Olot-la Garrotxa, però si es prefereix una atenció presencial es pot trucar al 972 270 902 i demanar hora per anar-hi. Cal recordar que Olot celebra les Festes del Tura aquella setmana, per la qual cosa el Servei obrirà, només, el dies 9 i 10 de setembre.

Els alumnes nous han de fer una prova de nivell abans d’inscriure’s a un curs (excepte si és un curs Inicial o Bàsic 1 [perquè no parlen gens de català i l’entenen molt poc]). Aquesta prova de nivell es pot fer del 5 al 23 de juliol i, també, durant les matrícules, del 1r al 15 de setembre. És recomanable fer el tràmit de la prova de nivell al juliol, perquè no s’ajuntin inscripcions i proves i el procediment sigui més àgil.


Durant el primer trimestre del curs, el Servei de Català d’Olot-la Garrotxa ofereix 8 cursos presencials (de nivell inicial i bàsic), set dels quals són a Olot i un és a Sant Feliu de Pallerols.

L’oferta presencial es complementa amb cursos virtuals (amb un horari concret, però amb classes virtuals des de la plataforma Teams) i cursos en línia (sense classes, amb un tutor i un Moodle des d’on s’estudia i es fan els exercicis i tasques).


Tota la informació és al web del Servei de Català d'Olot-la Garrotxa.

 

Participació