La nova deixalleria mòbil arribarà a Sant Joan les Fonts el 23 de juliol

Com passarà arreu de la Garrotxa, aquesta instal·lació conviurà amb les dues ja existents

El nou contenidor de deixalleria mòbil serà a Sant Joan les Fonts.
El nou contenidor de deixalleria mòbil serà a Sant Joan les Fonts. | Xavier Borràs.
NacióGarrotxa
13 de juliol del 2021
Actualitzat a les 10:58h
Tal com va avançar NacióGarrotxa el passat 13 d'abril des de les Preses, el Consell Comarcal de la Garrotxa ha adquirit una nova deixalleria mòbil, acompanyada en tot moment d’una persona, amb la voluntat de promoure una millor comunicació en la gestió dels residus i de suport en el bon ús de la instal·lació. També, pretén ser un punt d’atenció quan els municipis ja disposin dels contenidors tancats.


Aquesta nova deixalleria mòbil va començar a funcionar en mode de proves el passat mes d’abril, i la voluntat del Consell és alternar aquesta nova deixalleria mòbil amb les altres dues convencionals ja existents a la comarca.

En aquesta fase inicial de proves, la nova deixalleria mòbil serà a Sant Joan les Fonts el divendres 23 de juliol, a la Roureda, de 10 h a 18 h, enlloc de la deixalleria mòbil convencional que estava prevista pels pròxims dies 22 i 23 de juliol.

Pel que fa a la localització, es mantenen les ja definides actualment per les deixalleries mòbils convencionals. La instal·lació d’aquesta deixalleria mòbil necessita més espai. En les operacions de descarrega i càrrega cal disposar d’una línia de 20 metres sense vehicles i una vegada oberta, presenta una amplada de 5 metres.

 

Quadre de residus que cal dipositar a la deixalleria mòbil. Foto: @CCGarrotxa.

Arxivat a