Obra pública

Tallen la circulació al pont de Bisaroques a Olot per obres de millora

Els treballs s’allargaran durant dos mesos i, durant aquest peíode, no podran circular-hi vehicles

per NacióGarrotxa, Olot, Catalunya | 12 de juliol de 2021 a les 10:40 |
El pont del Palau romandrà tallat a la circulació de vehicles durant dos mesos. | @olotuit.
Tal com va avançar NacióGarrotxa, el passat dilluns 5 de juliol van començar les obres de millora del pont de Bisaroques (conegut, també, com el pont del Palau).

Els treballs permetran restituir el parament malmès del mur de l’estrep est i millorar les condicions de recolzament de les bigues sobre aquest mur. També s’actuarà per refer la capa de trànsit sobre el tauler i les dues juntes del pont. Els treballs s’allargaran durant dos mesos i, durant aquest temps, no podran circular-hi vehicles.


Aquest dilluns 12 de juliol ha quedat tallada la circulació de vehicles pel pont on podran continuar passant els vianants, excepte en algun dia concret en què les feines no ho permetin.

La millora del pont de Bisaroques s’afegeix a dues actuacions més que s’estan portant a terme aquests dies a la ciutat. Les obres del carrer Marià Vayreda que se centren en el tram comprès entre el carrer Secretari Daunis i la Ronda Fluvià i que es preveu que tinguin una durada de 2 mesos. I les del carrer Roser, que s’ha de convertir en plataforma única en el tram de carrer comprès entre el carrer Pintor Domenge fins a la plaça del Puig del Roser. Mentre durin les obres –la previsió és d’un mes i mig– el carrer romandrà tallat a la circulació.

 

 

Participació