Transició energètica

Comencen les obres per a la caldera de biomassa que abastirà els centres educatius de Sant Joan

Donarà servei a les escoles El Niu i el Castanyer

per NacióGarrotxa, Sant Joan les Fonts | 9 de juliol de 2021 a les 11:10 |
La caldera s'instal·lara a la zona de barbacoes del municipi. | @santjoanfontsaj.
Aquesta setmana han començat les obres per a la instal·lació de la nova caldera de biomassa que subministrà energia verda i de proximitat als dos centres educatius municipals de Sant Joan les Fonts.

Aquesta actuació forma part del paquet de mesures empreses per a fer front a la transició energètica que ja ha implicat, entre d’altres, la instal·lació de plaques fotovoltaiques al Centre Poliesportiu Santjoanenc o la compra d’un vehicle elèctric a la flota de l’Ajuntament.


És en aquesta línia que el curs que ve s’instal·larà una caldera de biomassa per a donar servei a les escoles El Niu i el Castanyer. El nou sistema es construirà en un annex a la zona de barbacoes de l’Àrea Recreativa de Castanyer.

Per a fer aquesta actuació, les instal·lacions romandran tancades i no se’n farà la cessió de les claus per fer-ne l’ús. Les obres han d’estar a punt amb l’inici del nou curs escolar i suposaran, també, canviar les instal·lacions de calefacció interior de l’escola Castanyer, que era més antiga.


El pressupost d’execució de les obres és de 137.536,72 euros; 68.768,36€ dels quals procedeixen d’una subvenció de la Diputació de Girona.

 

Participació