Sant Joan les Fonts impulsa tràmits sobre diversos serveis i equipaments públics

El ple municipal aprova inicialment actuacions en relació amb l’estacionament d’autocaravanes, la nova Biblioteca Francesc Caula i el Servei Municipal d’Aigües

Instantània del ple telemàtic a Sant joan les Fonts d'aquest juliol.
Instantània del ple telemàtic a Sant joan les Fonts d'aquest juliol. | @santjoanfontsaj.
NacióGarrotxa
08 de juliol del 2021
Actualitzat a les 11:30h
El ple ordinari de l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts d'aquest mes de juliol ha tancat el curs amb un seguit d’aprovacions que fan referència a diversos projectes, serveis i equipaments municipals. Un cop més, la sessió de la Corporació Municipal s’ha fet de manera virtual.

En concret, s’han fet tres aprovacions que tenen a veure amb l’estacionament d’autocaravanes, la Biblioteca Municipal Francesc Caula i el Servei Municipal d’Aigües. Sobre l’estacionament d’autocaravanes, s’ha votat l’aprovació inicial de l’ordenança reguladora sobre la presència al terme municipal d'aquests vehicles, tot i que l’equip de govern queda obert a les possibles aportacions que es puguin fer al respecte.

En referència a la Biblioteca Municipal Francesc Caula s’ha fet l’aprovació inicial del reglament de funcionament per a adaptar-se, també, a la nova seu i als nous horaris.

Finalment, s’ha acordat posar a consulta pública prèvia el reglament regulador del servei de subministrament d’aigua potable del municip.

Totes tres decisions s’obren ara, seguint els terminis legals procedents, a la presentació d’al·legacions o instàncies (segons el cas) per manera de que lels ciutadans pugui aportar-hi els seus punts de vista per a millorar-les.

Finalment, el ple ha aprovat el calendari de festius locals per al 2022, que seran els dies 23 de juny i 9 de setembre.

En aquest vídeo podeu veure el ple: