L'olotí Martí Vayreda ja és número 1 de la UCI en l'especialitat de bicitrial

El rànquing mundial de la Unió Ciclista Internacional li ha atorgat després d'una temporada fenomenal

Marti Vayreda ha fet el salt a la categoria d'elit professional amb èxit.
Marti Vayreda ha fet el salt a la categoria d'elit professional amb èxit. | Arxiu NG.
NacióGarrotxa
08 de juliol del 2021
Actualitzat a les 11:05h
Aquest dimarts la Unió Ciclista Internacional (UCI) ha actualitzat el rànquing mundial de l'especialitat de bicitrial del primer semestre de l'any. L'UCI World Ranking –individual i per estats– és un sistema de punts de l'UCI que s'actualitza al llarg de l'any per a classificar els ciclistes, tot considerant els resultats obtinguts en tots els esdeveniments del calendari i es va actualitzant al llarg de l'any.

El fantàstic inici de temporada de Martí Vayreda l'ha col·locat en el número 1 mundial. Tot i els excel·lents resultats de l'any passat en la categoria júnior, va guanyar totes les competicions i títols de la temporada, el salt a la categoria d'elit professional no es preveia fàcil. Tanmateix, l'alt nivell del pilot del Club Ciclista Olot Infantil ha sorprès tothom.

Vayreda continua preparant la temporada, per bé que aquest mes de juliol no hi ha competicions. Les pròximes cites de l'olotí són l'Europeu de Biketrial i la primera Copa del Món a Wadowice (Polònia) el mes d'agost, a més del Mundial just abans de les Festes del Tura.
Arxivat a