Olot recupera la sardana amb el 58è aplec al Parc Nou aquest diumenge

A partir de dos quarts de cinc de la tarda, sota l'organització de l'Agrupació Sardanista, s'hi podran ballar 19 peces amb la Cobla Mediterrània, la Principal del Llobregat i la Principal d'Olot

NacióGarrotxa
07 de juliol del 2021
Actualitzat a les 12:04h
Les sardanes tornen a Olot amb el 58è aplec aquest diumenge al Parc Nou. En un acte amb entrada lliure i obert a tothom, l'Agrupació Sardanista d'Olot ha organitzat la ballada amb la Cobla Mediterrània, la Principal del Llobregat i la Principal d'Olot, que interpretaran fins a 19 peces de diversos autors.

El diumenge, en el transcurs de l’Aplec, presentat per Joaquim Ros, es commemoraran els cinquanta anys de la mort de Joan Prat i Forga (Olot, 1897-1971). Seguidament, a les sis, hi haurà el Festival infantil de màgia, gratuït, a càrrec de Sanyes, a l’espai al costat de la caseta de meteorologia.

A dos quarts de vuit, es farà un acte de tribut a Sant Feliu de Guíxols, capital de la sardana 2021 i, tot seguit, es procedirà al sorteig de tarda de la cistella de productes de proximitat

A dos quarts de deu s'ha previst cloure l'Aplec –festa declarada d'Interès Turístic–, amb una sardana cantada i ballada a la llum de les espelmes.
 

Cartell del 58è Aplec de la Sardana d'Olot. Foto: @SardanistesOlot.




 
Arxivat a