Gema4 posarà un accent cubà a la tercera setmana del Planestiueja't

El prestigiós quartet "a cappella" nascut a l'Havana celebra enguany el 25è aniversari

Un moment de l'actuació del Cor Geriona el passat dissabtes al Planestieuja't.
Un moment de l'actuació del Cor Geriona el passat dissabtes al Planestieuja't. | @Planestiuejat.
NacióGarrotxa
07 de juliol del 2021
Actualitzat a les 11:36h
Aquest dissabte, 10 de juliol, els amants de les formacions a cappella, la música cubana i els estils arrelats a la terra on han nascut i crescut podran gaudir amb l'actuació de Gema4 al Planestiueja't de les Planes d'Hostoles, un grup àmpliament consolidat, amb un  merescut prestigi pels seus temes més clàssics, però també amb peces del seu nou disc, que estrenen coincidint amb el seu 25è aniversari.

Amb aquest nou disc Gema4 també aporta un renovat espectacle, en què reviuen els seus millors temes, els més emblemàtics, aquells que les han consagrades com un referent en el seu estil a escala internacional.  
   
Els arranjaments vocals del grup estan impregnats d’arrels cubanes i altres influències. Amb tot això, han fet un llarg recorregut per escenaris de tot el món, mostrant el seu talent i compartint espectacles amb artistes com Ibrahim Ferrer, Tito Puente, Celia Cruz, Omara Portuondo o Eddie Palmieri, en altres grans noms de prestigi.

Ara, amb el mateix sentit de l’humor que les va fer famoses fa 25 anys, ens faran viatjar a través de l’essència de grans boleros, el feeling, els sones, les guarachas, el chachachá…, amb les seves quatre veus excepcionals, en un treball delicat i d’altíssim nivell musical.  

El cor robat amb Geriona
Del passat dissabte cal destacar l'excel·lent actuació que es va viure a la reconvertida pista poliesportiva del municipi, un lloc transformat i que està adquirint un caràcter màgic gràcies a les actuacions que s'hi viuen en les primeres setmanes de festival.

El Cor Geriona i l'Orquestra Girona Banda Band van interpretar els millors èxits de la història del cinema. Grans i petits van trobar la seva cançó preferida en algun moment, gaudint de Disney i de clàssics inesborrables. Una nit de pel·lícula que costarà molt treure's del cap. 
   

 
Arxivat a