El cicle «Empodera't de salut» aborda el sistema immunitari i l'estrès postpandèmia

La Terrassa-Cafè Pit Roig del Parc Nou d'Olot acull les conferències amb sopar-col·loqui tots els dimecres de juliol

La Terrassa-Cafè Pit Roig del Parc Nou d'Olot acull aquest cicle.
La Terrassa-Cafè Pit Roig del Parc Nou d'Olot acull aquest cicle. | EDS.
Redacció
06 de juliol del 2021
Actualitzat a les 14:37h
Empodera't de Salut, és un cicle de xerrades i sopars-col·loqui a la fresca on es pot compartir de la mà d'especialistes una altra mirada més holística de la salut. A través del format entrevista s'ofereixen recursos i eines perquè cadascú pugui optimitzar la pròpia salut i benestar. Perquè som un tot, i després del que ha passat, ara més que mai cal adonar-se, segons els organitzadors, que la salut és "física, mental i emocional".

El cicle, que es va iniciar el passat dia 2 de juliol amb el tema Impacte de la pandèmia en les adolescències  i joventuts, a càrrec de Laura Teixidó, psicopedagoga i especialista en dol, té la següent continuïtat:

Dimecres, 7 de juliol. Nutrició per potenciar el sistema immunitari. Montse Rubio, dietista integrativa. (Sopar col·loqui després amb reserva prèvia.)

Dimecres, 14 de juliol. Impacte i gestió de l'estrès postpandèmia. Laia Blasco, coach i professora de meditació.(Sopar col·loqui després amb reserva prèvia.)

Dimecres, 21 de juliol. La visió de l'ayurveda en la salut. Montse Barbena, terapeuta en medecina ayurveda. (Sopar col·loqui després amb reserva prèvia.)
.
Dimecres, 28 de juliol. Què és el shiatsu i com ens ajuda a recuperar l'equilibri. Neus Riera, terapeuta shiatsu.

Les conferències s'iniciaran a les vuit del vespre a la Terrassa-Cafè Pit Roig del Parc Nou d'Olot. Els sopar-col·loqui amb les ponents seran a les nou del vespre (cal reservar al  972 745 028).
 

Cartell de les conferències sobre salut al Parc Nou d'Olot. Foto: EDS.

Arxivat a