Engeguen els set casals mancomunats d'estiu de la Garrotxa

Són a a Maià de Montcal, Tortellà, Sant Jaume de Llierca, Castellfollit de la Roca, Sant Joan les Fonts, Riudaura i Sant Feliu de Pallerols

NacióGarrotxa
02 de juliol del 2021
Actualitzat a les 12:32h
Un dels casals es farà del 28 de juliol al 3 de setembre a Sant Feliu de Pallerols.
Un dels casals es farà del 28 de juliol al 3 de setembre a Sant Feliu de Pallerols. | @CCGarrotxa.
El Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa ha posat en marxa aquesta setmana els 7 casals mancomunats a la comarca, concretament a Maià de Montcal, Tortellà, Sant Jaume de Llierca, Castellfollit de la Roca, Sant Joan les Fonts, Riudaura i Sant Feliu de Pallerols. 

Els casals d’estiu, dirigits a infants i joves de 3 a 13 anys, són una oportunitat única per als nens i joves de viure un munt d’aventures, experiències i vivències que els portin a aprendre coses noves relacionades amb les emocions, la ciència, l’entorn proper, les relacions humanes, l’activitat física i esportiva, la capacitat de decidir, i moltes altres. 

A tots els casals s’ofereix el servei de matí de 9 h a 13 h, i servei d’acollida o bé de 8 h a 9 h, o bé de 8:30 h a 9 h i de 13 h a 13:30 h. Les dates de desenvolupament dels casals són:

DEL 28 DE JUNY AL 30 DE JULIOL MATINS  
  • Maià de Montcal: del 28 de juny al 30 de juliol.
  • Tortellà: del 28 de juny al 30 de juliol.
  • Sant Jaume de Llierca: del 28 de juny al 30 de juliol.
  • Riudaura: del 28 de juny al 30 de juliol.
DEL 28 DE JUNY AL 3 DE SETEMBRE 
  • Sant Feliu de Pallerols: del 28 de juliol al 3 de setembre (Només matins, fins la 13 h).
  • Castellfollit de la Roca: del 28 de juliol al 3 de setembre - matins i menjador juliol,  agost i setembre sense servei de menjador.
  • Sant Joan les Fonts: del 28 de juliol al 3 de setembre – matins i menjador excepte la setmanes del 9 al 20 d’agost .
Com a novetat, enguany s’incorpora l’estiu jove itinerant, que serà un casal destinat a joves de 6è i 1r d’ESO que es farà rotatiu entre Sant Jaume de Llierca, Castellfollit de la Roca i Sant Joan les Fonts del 28 de juny al 30 de juliol, i on els joves es desplaçaran de municipi a municipi a través del Bus transversal de la comarca. 

A nivell de famílies, són 324 famílies les que han confiat amb el servei de casals mancomunats de la comarca per a oferir als seus fills un estiu ple d’aprenentatges.