L'Ajuntament fa un acte de reconeixement al Club Hoquei Olot

Diumenge passat va proclamar-se campió de la Nacional Catalana i va abastar una fita històrica: competir a l'OK Lliga Plata per primera vegada en la història

Els jugadors del Club Hoquei Olot davant l'Aluntament aquest dijous al vespre.
Els jugadors del Club Hoquei Olot davant l'Aluntament aquest dijous al vespre. | Martí Albesa.
NacióGarrotxa
02 de juliol del 2021
Actualitzat a les 8:42h
L'Ajuntament d'Olot ha portat a terme aquest dijous al vespre un acte de reconeixement a la trajectòria i històric ascens assolit per un dels clubs esportius de la ciutat: el Club Hoquei Olot (CHO) que, aquest passat diumenge, va erigir-se en campió de la Nacional Catalana. Va aconseguir així una fita històrica: convertir-se en equip de l'OK Lliga Plata per primera vegada en la seva història. L’equip infantil del Club Hoquei Olot, a més, va proclamar-se campió de Catalunya i finalista a Espanya.

L'acte, que ha arrencat a dos quarts de nou del vespre, ha consistit en una recepció dels membres que conformen el Club Hoquei Olot i ha estat presidit pel batlle de la ciutat, Pep Berga, qui ha posat en valor el teixit associatiu i el nivell esportiu de la ciutat. "Ens sentim molt orgullosos de vosaltres: pel que sou, pel que representeu i per com sou. Moltes gràcies, felicitats per aquests èxits i endavant amb els que segur que arribaran", ha assegurat davant de més d’un centenar d'assistents.
 

L'equip olotí jugarà l'OK Lliga Plata per primera vegada en la seva història. Foto: Martí Albesa.


Els integrants de l'equip infantil i el primer equip de l'Hoquei Olot han pujat a l’escenari situat al Firalet. D’acord amb les mesures de prevenció de la pandèmia, l'acte s'ha portat a terme a l'exterior de l’Ajuntament, just davant de l'edifici Consistorial, i no se n'havia fet pública la convocatòria per a evitar aglomeracions.

El jugador de l’equip infantil, Adam Gussinyer, ha estat l’encarregat de pronunciar el primer dels parlaments de la nit, que han continuat amb el delegat i president del club, Jordi Pagès, el capità del primer equip del CHO, Joan Mangas, el jugador Marc Prat i l'entrenador, Miki Ràfols. Cadascun dels membres dels dos equips han rebut un reconeixement, l’obsequi de l'Ajuntament d'Olot com a recordatori de l’efemèride i també han signat en el Llibre d'Honor de la Ciutat.
 

L'equip infantil ha aconseguit proclamar-se campió de Catalunya i subcampió d'Espanya. Foto: Martí Albesa.


Reconeixement d'una fita esportiva històrica

Amb 38 anys d'història, aquest 2021 el Club Hoquei Olot ha aconseguit el títol de campions de Nacional Catalana; fet que els permetrà competir a l'OK Lliga Plata l'any vinent. A part, l'equip infantil ha aconseguit proclamar-se campió de Catalunya i subcampió d'Espanya i jugarà el pròxim Campionat d'Europa.
 
Arxivat a