Lectura dramatitzada de «Testament», de Benet i Jornet, al Centre Catòlic d'Olot.

Serà els diumenges 4 i 11 de juliol a les set de la tarda, amb reserva pèvia al web

Un moment de l'assaig de «Testament» al Cercle Catòlic d'Olot.
Un moment de l'assaig de «Testament» al Cercle Catòlic d'Olot. | SDCCO.
NacióGarrotxa
01 de juliol del 2021
Actualitzat a les 9:51h
La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot, presenta la lectura dramatitzada de l'obra Testament, de Josep Maria Benet i Jornet, els diumenges 4 i 11 de juliol a les set de la tarda (cal reservar les entrades al web).

A Testament, un professor homosexual, amb la seva mort pròxima a conseqüència d'una malaltia, vol deixar com a llegat un assaig que ha escrit. Amb el seu amic i el seu millor alumne parlen, en el transcurs d'una nit, de l'amor, la soledat, l'amistat i la mort.

Sorgirà el xoc violent entre diverses maneres de concebre el sentit de l'existència: la visió del professor davant la mort i la contraposició de punts de vista diferents del seu amic i del seu millor alumne.

Per aconseguir que l'espectador gaudeixi de la lectura dramatitzada i se submergeixi en l'obra teatral, es fa servir una posada en escena complexa amb projeccions dels tres escenaris on transcorre l'acció: la casa del professor, de l'amic i de l'alumne, la il·luminació dels narradors que els situa als diferents espais i els efectes de so de les trucades telefòniques i les tres veus enregistrades del client, la dona i la filla de l'amic, personatges que interactuen telefònicament amb els protagonistes.

Podeu veure un tast de Testament en aquest vídeo:

Arxivat a