Dansa, projeccions o música, protagonistes estivals a Castellfollit de la Roca

El municipi organitza catorze activitats per a amenitzar-ne les nits

NacióGarrotxa
30 de juny del 2021
Actualitzat a les 11:15h
Després que l’estiu de l’any passat fos marcat per les restriccions imposades arran de la declaració de pandèmia, Castellfollit de la Roca vol recuperar la normalitat al més aviat possible i ofereix enguany activitats de diversa índole i per a tots els públics, malgrat que encara se celebraran els esdeveniments amb les restriccions marcades per les autoritats competents.

Així, s'ha programat fins a catorze activitats diferents, sorgides de la col·laboració público-privada entre un establiment, una entitat i el mateix consistori. La primera proposta és un exemple d’aquesta voluntat: la plaça de Catalunya de Castellfollit acollirà aquest divendres, 2 de juliol (22:00h), l’espectacle de dansa P9, de la companyia Eva Durban. Es tracta d’un projecte de moviment inclusiu, on persones amb diversitat funcional, i sense, interpel·len el públic i el fan reflexionar sobre com actua la societat.

Durant el juliol, el poble gaudirà de narracions de conte a la piscina municipal (Contes mullats, salats i esquitxats), concerts (Jessica Mellado), presentacions de llibres (Garrotxa d’abans), lectures dramatitzades (Testament, de la secció dramàtica del Centre Catòlic d’Olot) o projeccions de pel·lícules amb una clara intenció social, com la que tindrà lloc el divendres 23 de juliol a l’Església Vella (21:00h). S’hi podrà veure el film Josep, una història de l’exili republicà guardonada com a millor pel·lícula d’animació de 2020 als premis César del cinema francès o dels European Film Awards.

Així mateix, Castellfollit podrà gaudir dels millors curts d’animació del Cerdanya Film Festival, una col·laboració que es manté per tercer any consecutiu. A l’agost, prenen protagonisme la música (concerts de Manelic de Pera i Sara Garcia) i les activitats interculturals (una banyada nocturna, una sessió de petanca per a tots els públics i un espectacle infantil).

Les activitats d’estiu de Castellfollit de la Roca s’organitzen amb el suport de la Diputació de Girona i la col·laboració en algunes activitats del bar El Pub i l’associació Fem-lo girar.
 

El programa de les activitats d'estiu a Castellfollit de la Roca. Foto: @ajcastellfollit.