El XXVI Sant Rock Festival d'Olot serà enguany d'un sol dia el 10 de juliol

A les fonts de Sant Roc hi actuaran Miquel del Roig, Pelat i Pelut, Kincalla, Perkal Percussió, el DJ Rubén Nández i el monologuista Raúl Alcaraz

Alba Roca i Isaac Bertran, de l'Associació de Joves del Gos de Sant Roc.
Alba Roca i Isaac Bertran, de l'Associació de Joves del Gos de Sant Roc. | Martí Albesa.
30 de juny del 2021
Actualitzat a les 9:16h
Canvi de format i novetats del Sant Rock Festival que se celebrarà el pròxim dissabte 10 de juliol, segons han comunicat aquest dimarts des de les fonts de Sant Roc d'Olot –l'escenari d'aquest esdeveniment estiuenc– Alba Roca i Isaac Bertran, de l'Associació de Joves del Gos de Sant Roc.

Aquesta XXVIa edició del festival –"Chill Edition", segons els organitzadors–, que s'iniciarà a les sis de la tarda i s'allargarà fins a les dues de la matinada, només serà d'un sol dia, obert a tots els públics i amb dues zones diferenciades: una amb taules i cadires al voltant d'una furgoteca (food truck) i un bar, i una altra, l'escenari, on es podran seguir els concerts i ballar.

Enguany, al cartell de músics s'hi incorporen, també per primer cop, els monòlegs humorístics de Raúl Alcaraz, que actuarà junt amb els clàssics i versions de Miquel del Roig, la rumba osonenca de Pelat i Pelut, el grup garrotxí de pop-rock Kincalla, i el DJ olotí Rubén Nández (de BeatCrush), amb els gironins de Perkal Percussió, que animaran la festa entre concert i concert.
 

Enguany el festival a les fonts de Sant Roc s'allargarà fins a les dues de la matinada. Foto: Martí Albesa.


A banda que en aquesta edició el festival ocuparà tot el passeig –s'està pendent de saber-ne la capacitat màxima–, aquesta vegada caldrà pagar una entrada de 5 euros (amb dret a una consumició), que es podrà adquirir a partir de les sis de la tarda a les fonts de Sant Roc. Des de l'organització també han informat que hi haurà vàters químics (també per a discapacitats), taules i cadires amb distància de seguretat, a més de gel hidroalcohòlic i mesures d'higiene.
 

Isaac Bertran durant la compareiexenç a les fonts de Sant Roc. Foto: Martí Albesa.


L’objectiu del festival, segons Isaac Bertran, és "crear un ambient festiu carregat d’energia positiva" i acompanyat d’un espectacle a la mateixa alçada, amb actuacions molt variades i on es podrà escoltar música, ballar, riure i fins i tot sopar, amb servei de food truck i bar. Tot plegat immers en una atmosfera que no hauria de deixar ningú indiferent.

Alba Roca va explicar que el festival es va iniciar el 1995 per un grup de joves amants de la música electrònica i que el 2002 es van constituir com a entitat que, a més d'organitzar el Sant Rock Festival, també ha participat a les Festes del Tura, les fires del disc o les festes holi.
 

Cartell del XXVI Sant Rock Festival d'Olot. Foto: @gosdesantroc.


 
Arxivat a