Obres

El 5 de juliol començaran els treballs de millora del pont del Palau d'Olot

Les obres, que s'allargaran dos mesos, no en permetran el trànsit rodat, però sí que hi puguin passar vianants

per NacióGarrotxa, Olot | 29 de juny de 2021 a les 12:18 |
El pont del Palau, a l'avinguda Bisaroques d'Olot. | Arxiu NG.
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dilluns vinent, 5 de juliol, començaran les obres de millora del pont de l'avinguda Bisaroques, també conegut amb el nom de pont del Palau. Els treballs permetran restituir el parament malmès del mur de l’estrep est i millorar les condicions de recolzament de les bigues sobre aquest mur. També, s’hi actuarà per a refer la capa de trànsit sobre el tauler i les dues juntes del pont.

Els treballs s’allargaran durant dos mesos i, durant aquest temps, no podran circular-hi vehicles, però sí vianants; excepte en algun dia concret en què les feines no ho permetin. 


La millora del pont de l'avinguda Bisaroques s’afegeix a dues actuacions més que han començat aquests dies a la ciutat.


D'una banda, les obres del carrer de Marià Vayreda, que s’han iniciat aquest dilluns 28 de juny. Els treballs se centren en el tram comprès entre el carrer Secretari Daunis i la Ronda Fluvià, que es preveu que tinguin una durada de 2 mesos.


El carrer del Roser també roman en obres. Els treballs consisteixen a transformar a plataforma única el tram de carrer comprès entre Pintor Domenge fins a la plaça del Puig del Roser. Mentre durin les obres –la previsió és d’un mes i mig–, el carrer romandrà tallat a la circulació.
 

 

Participació