Si voleu saber què fer a Olot a l'estiu, no us perdeu La Cua del Drac

La impulsen entitats, empreses i l’Ajuntament d’Olot amb un ampli ventall de propostes festives, gastronòmiques, culturals, comercials i de descoberta de l’entorn

NacióGarrotxa
29 de juny del 2021
Actualitzat a les 9:08h
Algunes imatges del que es podrà viure aquest estiu a Olot amb La Cua del Drac.
Algunes imatges del que es podrà viure aquest estiu a Olot amb La Cua del Drac. | @OlotCultura.
Entitats, empreses i l’Ajuntament d’Olot han donat forma a una programació que agrupa més d’un centenar d’activitats d’Olot i voltants on es posa l’accent en la promoció de la cultura, la gastronomia, la música, l’esport i la natura de la comarca. Durant els mesos de juliol i agost s’hi podrà escoltar música en directe, viure festes populars de barri, contemplar art als seus museus, gaudir del món casteller, veure espectacles de màgia i titelles o degustar cuina d’autor.

La Cua del Drac 2021 serà digital i estarà a disposició dels visitants i del públic local al blog Descobreix Olot. L’oferta festiva i estival es podrà consultar per dies o per activitats dels mesos de juliol i agost. També s’hi podrà trobar els equipaments públics i privats culturals i esportius de la ciutat: museus, instal·lacions esportives, biblioteca, piscina, cinemes, etc. 

A més a més, les persones que s’han subscrit al canal de whatsApp #DescobreixOlot (650 051 998) també rebran setmanalment informació relativa a les activitats d’aquest estiu a la ciutat a través de l’aplicació de mòbil. 

La programació d’enguany, arrenca amb força amb el cicle de Circ a la plaça que tindrà lloc cada dimecres a les 19.30 hores des del 30 de juny al 21 de juliol a la plaça de Braus amb propostes per a tots els públics mentre que tots els diumenges del 18 de juliol al 22 d’agost al Parc Nou es podrà gaudir del cicle deMúsica al Parc. Ambdues propostes culturals són organitzades i promogudes per Olot Cultura. 

Enguany, es recuperen els concerts de música clàssica a cases singulars amb el cicle Música als Masos, així com també els assaigs de castellers dels Xerrics a Sant Esteve, el ball de Country Line Dance Social al Firal, les nits de sardanes i les cançons de sempre al Firal i algunes festes de barri com la de Sant Cristòfol - Les Fonts i Mas Bernat, La Caixa i Montolivet.
 
Pel que fa a les activitats esportives, la Fageda elèctrica oferirà una ruta autoguiada per fer amb bicicleta elèctrica per la Fageda d’en Jordà, hi haurà ioga en família al Parc Nou i al Montsacopa, i excursions a la natura que ofereixen educArt i Tosca. 

D’entre les propostes consolidades d’estiu hi ha programades visites guiades a l'església del Tura i l’església de Sant Esteve, el mercat Olot Antic els segons dissabte de mes, la Botiga al carrer el 27 i 28 d’agost organitzada per l’Associació de Comerciants d’Olot (ACO), les exposicions als Museus d’Olot i les visites guiades que ofereixen l’Oficina de Turisme, educArt i Tosca. 

Per últim, destacar la dinamització de locals gastronòmics de la ciutat amb concerts intimistes a la terrassa d’El Nou Firalet en el marc del Festival Atura’t i les propostes familiars i per a adults amb espectacles de màgia, contes, titelles i música en viu a la terrassa Gastrobar Els del Mig.

Cartell de La Cua del Drac 2021 d'Olot. Foto: @OlotCultura.



 
Arxivat a