L'Escola d'Art d'Olot torna a rebre un dels premis Baldiri Reixach

La proposta guardonada –una gran creu sanitària suspesa a l’aire, amb el títol de "FE"– es va fer, com a intervenció efímera, al desembre al claustre del Carme d'Olot

El moment del lliurament d'un premi Baldiri Reixach a l'Escola d'Art d'Olot.
El moment del lliurament d'un premi Baldiri Reixach a l'Escola d'Art d'Olot. | @escolartolot.
NacióGarrotxa
23 de juny del 2021
Actualitzat a les 10:13h
L'Escola d'Art d'Olot ha obtingut de nou el Premi Baldiri Reixach en l'apartat d'Experiències, dotat amb 500 € destinats a material escolar i llibres d’Abacus Cooperativa, per la proposta d'intervenció efímera, una creu sanitària de grans dimensions suspesa a l’aire, que sota el títol de FE es va portar a terme el passat mes de desembre al claustre del Carme d'Olot.
 
Aquest guardó vol reconèixer les millors experiències d’aprenentatge dins i fora de l’aula que, a través dels llenguatges artístics i creatius, han donat resposta als reptes educatius sorgits durant la pandèmia. Experiències que han permès als alumnes i professorat a fer front a les situacions que han viscut i aquelles que vindran, potenciant la creativitat, l’esperit crític i el diàleg.
 
El passat diumenge, 13 de juny, al Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí es va realitzar l'acte de lliurament dels premis, una festa de la cultura i l’educació en la qual, a més de rebre el premi, es va poder gaudir d’un tastet de propostes educatives familiars relacionades amb el món rural i l’educació cultural per la sostenibilitat.
 

La intervenció efímera «FE» al claustre del CArme d'Olot el passat desembre. Foto: @escolartolot.


FE: projecte dels alumnes  de 2n del Cicle d'Escultura aplicada a l'espectacle
i de 2n del Cicle de decoració

Noèlia Bermúdez, Iván Feijoó, Mireia Garcia, Carla Pérez, Carina Vilagran, Ànnia Carrasco,  Claudia Cuiña, Cristina de Pedro, Laura del Valle, Andrea Escudero, Marta Morillas, Alina Olari , Jenifer Salcedas, Pau Sanchez, Neus Vicente.
Suport tècnic: Salvador Capellà
Tutors: Xavier Moliner i Jordi Bartrina
 
Arxivat a