Obres

S'inicien les obres de millora al carrer de Marià Vayreda d'Olot

A partir del dilluns 28 de juny, se centraran en la vorera oest, en el tram comprès entre el carrer Secretari Daunis i la Ronda Fluvià

per NacióGarrotxa, Olot, Catalunya | 23 de juny de 2021 a les 08:44 |
El carrer de Marià Vayreda a Olot. | Arxiu NG.
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dilluns vinent, 28 de juny, començaran les obres de millora de la vorera oest del carrer de Marià Vayreda d’Olot, en el tram comprès entre el carrer del Secretari Daunis i la Ronda Fluvià, que està previst que s’allarguin durant dos mesos.  
 

Durant els primers dies, els treballs no afectaran el trànsit rodat de vehicles, excepte quan s’hagi de connectar el nou clavegueram, fet que obligarà a tallar la circulació de vehicles al seu pas per la cruïlla del carrer de Marià Vayreda amb la Ronda Fluvià durant quatre dies. 
 

Posteriorment, a partir del dilluns 5 de juliol –amb l’inici de la segona fase de l’actuació– el carrer de Marià Vayreda passarà a ser d’un sol sentit de circulació de forma provisional i només es podrà utilitzar en direcció al centre d’Olot.   

Pel que fa a l’aparcament situat a l’edifici del número 26 del carrer de Marià Vayreda, els veïns podran continuar accedint-hi, tret de moments puntuals quan es portin a terme determinats treballs. En tots els casos, s’informarà i avisarà amb antelació les persones afectades perquè puguin estar al cas de les actuacions realitzades en aquest àmbit. 

 

Participació