Beveland i l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa proposen «El teu Moment Volcànic»

Del 1r de juliol al 1r d’agost, tres combinats fets amb el garrotxí Gin Volcànic maridaran amb propostes gastronòmiques o o instants de desconnexió, amb premis via Instagram inclosos

La Tisana Volcànica combina la típica beguda garrotxina amb el toc del Gin Volcànic.
La Tisana Volcànica combina la típica beguda garrotxina amb el toc del Gin Volcànic. | Martí Albesa.
22 de juny del 2021
Actualitzat a les 12:13h
Aquest matí de dimarts, 22 de juny, s'ha presentat al restaurant La Quinta Justa del passeig de Barcelona d'Olot la iniciativa El teu Moment Volcànic, de la mà de Gin Volcànicdel Grup Masoliver i Ratafia Russet– i l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa (AHG) amb l'objectiu de ser un "punt d'inflexio" en la nova normalitat, amb concurs i premis inclosos a través de la xarxa Instagram.

Durant trenta-dos dies –del 1r de juliol al 1r d'agost–, bars, restaurants i hotels de la Garrotxa oferiran tres combinats fets amb Gin Volcànic per a maridar amb les seves propostes gastronòmiques, o simplement per a gaudir d’un moment de desconnexió acompanyat d’un bon producte, tal com han explicat Joel Masoliver, director executiu de Beveland; Jordi Codina, de Ratafia Russet, i Gerard Xifra, president de l'AHG i xef de La Quinta Justa.

Tal com ha explicat Masoliver, amb l’estiu vénen ganes d’allargar els àpats i acabar-los amb un bon combinat, o fer un vermut amb una bona tisana, "molt millor que estiguin elaborats amb un licor del territori al El teuMoment Volcànic. Per a conjuntar amb les propostes gastronòmiques dels restauradors o, simplement, per a gaudir d’un moment de desconnexió acompanyat d’un bon producte, s'oferiran:
  • La Tisana Volcànica: una revisió moderada de la tisana garrotxina de tota la vida, amb el toc inconfusible de la ginebra Gin Volcànic.
  • El Croscat Mojito: un còctel que no falla, fresc i amb un punt volcànic.
  • El Montsacopa Gintònic: el clàssic gintònic fet amb una ginebra que de clàssica ja no en té res.   

Gerard Xifra (AHG), Jordi Codina (Russet) i Joel Masoliver (Beveland) a la presentació d'«El teu Moment Volcànic». Foto: Martí Albesa.


Amb aquesta acció, Gin Volcànic vol ser present en vermuts, àpats i sobretaules de garrotxins i visitants de la comarca. Es tracta de demostrar que és una ginebra fora de sèrie, amb uns matisos i un caràcter que reflecteixen l’autèntic esperit volcànic.

L’acció anirà acompanyada d’un concurs que es farà via Instagram de Gin Volcànic i l'AHG, amb sis premis en restaurants (un àpat) i hotels de la Garrotxa. Per a participar-hi cal seguir les intruccions que tot seguit detallem.
 

«El teu Moment Volcànic» s'allargarà tot el mes de juliol a la Garrotxa. Foto: @ginvolcanic.


Sorteig d'un àpat volcànic

Seguiu Gin Volcanic i Garrotxa Hostalatge a Instagram, feu 'm'agrada' a la publicació/sorteig “El teu Moment Volcànic”, etiqueteu 2 persones amb qui us agradaria compartir el vostre moment i podreu guanyar:
  • 2 àpats de Cuina Volcànica per a 2 persones.
  • 2 apats en un restaurant participant de la campanya per a 2 persones.
  • 2 apats en un bar participant de la campanya per a 2 persones.
Sorteig d'un cap de setmana volcànic

Demaneu uns dels 3 combinats volcànics, feu-vos una foto i compartiu el vostre moment volcànic en el vostre perfil d’Instagram amb l'etiqueta #momentvolcanic, etiqueteu el local on el preneu i a Gin Volcànic.

Entre tots els participants se sortejarà un magnífic cap de setmana per a dues persones en un hotel amb encant de la Garrotxa.

El garrotxí Gin Volcànic

Gin Volcanic és una ginebra única, amb tota l’essència de la Garrotxa. Neix de l’experiència de dues empreses capdavanteres en el sector dels espirituosos: Beveland (Grup Masoliver) i Ratafia Russet.

Per a elaborar-la es fan tres destil·lacions de tres macerats independents amb ingredients autòctons de la comarca, com les nous verdes, plantes aromàtiques presents a la ratafia Russet i la tercera destil·lació del ginebró.

Durant aquest procés s’utilitzen pedres volcàniques i aigua pura del territori.
 

El Gin Volcànic és present als tres combinats que es proposen a «El teu Moment Volcànic». Foto: Martí Albesa.

Arxivat a