Tate Lucena exposa l'obra a la Sala Oberta 2 del Museu de la Garrotxa

“Dibuix i desdibuix”, on hi peces que l’artista ha creat durant la pandèmia, es pot visitar de franc del 19 de juny al 15 d’agost

Tot a punt per a la inauguració dissabte de «Dibuix i desdibuix«, de Tate Lucena, al Museu de la Garrotxa
Tot a punt per a la inauguració dissabte de «Dibuix i desdibuix«, de Tate Lucena, al Museu de la Garrotxa | @OlotCultura.
NacióGarrotxa
18 de juny del 2021
Actualitzat a la 13:42h
Maria Lucena Moreno (Olot, 1960), coneguda amb el nom artístic de Tate Lucena, presenta un conjunt de pintures i dibuixos que parlen del pas del temps i de la cruesa del moment que estem vivint en una exposició d'obra recent que ssota el nom de Dibuixos i desdibuixos –molts fets en temps de pandèmia– es podran veure del 19 de juny al 15 d'agost a la Sala Oberta 2 del Museu de la Garrotxa.

L’artista mostra com una vida valuosa i plena s'acaba convertint en un retrat d'aquells d'una altra època, en blanc i negre i tirant a sèpia. Les seves obres parlen de com els temps confusos i la memòria van desdibuixant els fets mentre sentim que l'obscuritat vol desdibuixar els éssers.

Un cop dins l’exposició, el visitant hi trobarà les peces que l’artista ha creat durant la pandèmia. Es tracta de treballs pictòrics amb collage que parlen de com amb el pas del temps, els records es van desdibuixant. Per això, les peces han perdut el color i la forma i estan en procés de desaparèixer.
 
Tate Lucena ha exposat a Frankfurt, Tolosa, París, Ais de Provença, Lilla i Marsella. Malgrat la cruesa que expressa, l’obra de Lucena no està absent de sensualitat i d’una forta càrrega poètica. Això li confereix un caràcter real i no només de bella aparença.

Dibuix i desdibuix és el títol d’aquesta exposició a la Sala Oberta 2 del Museu de la Garrotxa. L’entrada és gratuïta i es pot visitar del 19 de juny al 15 d'agost. La inauguració serà aquest dissabte 19 de juny a migdia (12 h).
 

Una de les obres exposades de l'olotina Tate Lucena al Museu de la Garrotxa. Foto: @OlotCultura.


Acitivitats complementàries
 
Performance: Desdibuixant creences
Dissabte 2 de juliol, a les 19 h a la Sala Oberta 2.
  
Visita guiada a càrrec de l’artista
Dissabte 17 de juliol, a les 12h.
 
Per a assistir a les activitats cal descarregar una entrada a olotcultura.cat per a controlar la capacitat.
Arxivat a