L'Espai TIC, un servei a la Biblioteca d'Olot per a ajudar a reduir l'escletxa digital

Gratuït i obert a tothom, per a fer-ne ús només cal demanar hora a la Biblioteca o a través d'Olot Cultura

La Biblioteca Marià Vayreda d'Olot.
La Biblioteca Marià Vayreda d'Olot. | Martí Albesa.
NacióGarrotxa
17 de juny del 2021
Actualitzat a les 10:26h
Demanar el DNI electrònic, gestionar enllaços preferits, traspassar les dades d'un mòbil vell a un de nou, aprendre a fer servir aplicacions com Wikiloc o ordenar i gestionar les fotos, són algunes de les peticions que han fet els usuaris que, fins ara, han acudit a l'Espai Tic de la Biblioteca Marià Vayreda d'Olot. 

Es tracta d'un servei personalitzat en què, un tècnic informàtic, ajuda les persones que tenen alguna necessitat o inquietud relacionada amb les tecnologies de la informació i la comunicació.  

Fins ara s'han atès una trentena de consultes. Hi ha hagut una bona acollida per part dels usuaris i, diverses persones, han demanat més d'una sessió.
 
És un servei gratuït, que ofereix la Biblioteca Marià Vayreda a tots els ciutadans que ho sol·licitin. Només cal concertar una cita trucant al 972 261 148, al taulell de la Biblioteca o enviant un missatge a través del formulari que es troba al web d'Olot Cultura. [L'horari del servei és els dimarts de 10 a 13 i els dijous de 16 a 19 h.] 

Aquest servei de suport en formació TIC respon a una demanda creixent dels usuaris de la Biblioteca, que fins ara no tenien cap lloc on anar a resoldre els seus dubtes relacionats amb les TIC.

La Biblioteca Marià Vayreda és el lloc idoni perquè s’ofereixi aquesta formació, ja que és un espai amb molt de moviment, al centre de la ciutat, on acudeixen persones de totes les edats. La voluntat és contribuir a reduir l'anomenada "escletxa digital".  
 

Cartell de promoció de l'Espai TIC a la Biblioteca d'Olot. Foto: @OlotCultura.

Arxivat a