La Vall d'en Bas enceta la temporada de piscina municipal per Sant Joan

S'allargarà fins al 5 de setembre des de les deu del matí i fins a les vuit del vespre

La piscina municipal de la Vall d'en Bas és a Sant Esteve d'en Bas.
La piscina municipal de la Vall d'en Bas és a Sant Esteve d'en Bas. | @ajuntamentbas.
NacióGarrotxa
17 de juny del 2021
Actualitzat a les 10:09h
La piscina municipal de la Vall d'en Bas, situada a Sant Esteve, obre la temporada d'estiu per Sant Joan, el 24 de juny, que s’allargarà fins al 5 de setembre. L’horari serà de 10 del matí a 8 del vespre amb una interrupció entre les 2 i les 3 per a fer-hi tasques de neteja i de desinfecció.

Com sempre, hi haurà diferents opcions de quotes anuals per als socis (que han de pagar-ne una d'inicial única de 201 euros per unitat familiar). Una altra via són els abonaments (30 entrades per a persones majors de 12 anys són 85 euros i per sota d’aquesta edat, 45 euros). També hi ha l’entrada general per un import de 5 euros (majors de 12) o 3 euros (menors d’aquesta edat). Les activitats de lleure o colònies tindran una entrada col·lectiva d’1,60 euros per cap.

A banda de la normativa pròpia de la instal·lació, hi haurà també restriccions com la de la capacitat, que no podrà ser de més del 70% (és a dir, 299 persones en total). Fora de la piscina caldrà fer servir màscara i s’hauran de respectar les distàncies socials habituals.

Cal destacar que durant primers dies de juny ja es van fer les feines de preparació i adequació de la piscina municipal consistents en neteja, bombeig, canvi de filtres, serveis, etc. Tot plegat coincideix amb què, dies enrere, es van enllestir els vestidors, els lavabos, la farmaciola i el magatzem per al material, ja que quedaven per fer terres, sostres, il·luminació i senyalització dels espais.
 
Arxivat a