Gemma Canalias, nova presidenta de Turisme Garrotxa

La consellera comarcal de Turisme i regidora de Comerç de l'Ajuntament d'Olot pren el relleu oficial de Maria Vidal, que havia dimitit el càrrec

La nova presidenta de Turisme Garrotxa, Gemma Canalias.
La nova presidenta de Turisme Garrotxa, Gemma Canalias. | Martí Albesa.
16 de juny del 2021
Actualitzat a les 10:41h
Des d'aquest dilluns, 14 de juny, Gemma Canalias Rafel és la nova presidenta de Turisme Garrotxa, després que l’Assemblea de l’entitat confirmés la seva proposta al càrrec feta per la Junta de l’entitat.

Gemma Canalias, regidora d’Empresa, Comerç i Turisme a l’Ajuntament d’Olot i consellera comarcal de Turisme i Cultura, afronta el càrrec amb il·lusió i amb la voluntat de donar el màxim suport al model de governança de l’entitat, caracteritzat per la cooperació públic-privada.

Per bé que ja feia un temps que Canalias havia pres les regnes de l'entitat –després de la dimissió sobtada de l'anterior presidenta, la batllessa de Sant Joan les Fonts, Maria Vidal–, ara s'ha fet oficial l'assumpció del càrrec.

Canalias comptarà amb una Junta de Govern que continua sense canvis, formada per Gerard Xifra com a vicepresident; Marc Puig, com a tresorer; Bàrbara Asencio com a secretària; i, Xavier Puig, Lluís Pujiula, Estanis Vayreda, Conxa Jufresa, Mariona Martí, Francesc Coll, Werner Estellé i Isabel Morera com a vocals.

Durant l’Assemblea, la nova presidenta, que compta amb àmplia experiència en la vessant tècnica de la promoció turística, va destacar com un dels objectius del seu mandat el fet de preservar el model de col·laboració publico-privada de Turisme Garrotxa i continuar treballant per a mantenir el consens entre els sectors públic i privat del turisme a la comarca, sempre en el marc d’un model de desenvolupament basat en la Carta Europea de Turisme Sostenible.

La Junta de Turisme Garrotxa és l’òrgan de govern de l’associació. Es reuneix cada mes, i està format per sis representants del sector públic i sis del sector privat, que escull l’Assemblea de l’associació en unes eleccions obertes a tots els socis públics i privats.
Arxivat a