Les obres de millora del carrer del Roser a Olot duraran vora un mes i mig

Mentre es facin els treballs, romandrà tallat al trànsit en el tram entre els carrers Pintor Domenge i la plaça del Puig del Roser

Plànol amb el detall de les afectacions al trànsit i aparcament per les obres.
Plànol amb el detall de les afectacions al trànsit i aparcament per les obres. | @olotuit.
NacióGarrotxa
15 de juny del 2021
Actualitzat a les 8:55h
Aquest dimecres 16 de juny començaran les obres de millora del carrer del Roser a Olot. Els treballs consistiran en la transformació a plataforma única del tram de carrer comprès entre el carrer Pintor Domenge fins a la plaça del Puig del Roser. 
 
Mentre durin les obres –la previsió és d’un mes i mig– el carrer del Roser romandrà tallat a la circulació. Per aquest motiu i de forma provisional, el tram de carrer comprès entre el carrer Macarnau a la plaça del Puig del Roser serà d’ús exclusiu per als veïns, que podran utilitzar-lo en els dos sentits de circulació. D’aquesta manera, es podrà utilitzar tant per a l’accés als aparcaments de la plaça del Puig del Roser com per a l'ús de càrrega o descàrrega de les persones que resideixin en el tram de carrer tallat per les obres. El que no hi estarà permès és l’aparcament.

L’Ajuntament d’Olot s'ha disculpat de forma anticipada per les molèsties que puguin ocasionar les obres .

En cas de dubtes o qualsevol incidència podeu posar-vos en contacte amb l’Àrea de Territori al 972 279 125 o bé a la Policia Municipal 972 279 133. 
 
Arxivat a