Sanitat

Els alumnes del PFI-PTT Garrotxa homenatgen l'Hospital d'Olot amb «Connectem!»

El projecte expositiu va rebre el 2n Premi ImpulsFP que atorga el Departament d’Educació

per NacióGarrotxa, Olot | 15 de juny de 2021 a les 08:31 |
L'exposició fa un reconeixement al personal sanitari de l’Hospital d’Olot. | @hospiolot.
Connectem! és un projecte desenvolupat pels alumnes del Pla de Formació i Inserció-Pla de Transició al Treball (PFI-PTT) Garrotxa que fa un reconeixement al personal sanitari de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa per la feina feta durant la pandèmia.

El projecte s’ha fet en col·laboració de l’Hospital d’Olot, Integra, el Restaurant Can Xel i els centres d’educació secundària INS Bosc de la Coma i INS La Garrotxa.


L’exposició mostra les diferents fases de desenvolupament del projecte i com aquest arriba al resultat final. Es tracta d’un projecte transversal dels alumnes dels mòduls formatius de les especialitats que s’imparteixen al centre, on es treballen conceptes i competències adquirits al llarg del curs. El Pla de Transició al Treball Garrotxa (PTT) és un Pla de Formació i Inserció (PFI) que treballa per la reinserció als estudis i la incorporació al món laboral de joves d’entre 16 i 21 anys que no tenen l’ESO.

El passat abril Connectem! va rebre el 2n Premi ImpulsFP que atorga el Departament d’Educació en la modalitat Innovació PFi. En aquesta modalitat es valora la innovació duta a terme per donar resposta a una necessitat d’un usuari o entitat.


El projecte finalitzarà el proper 21 de juny amb l’entrega d’uns detalls que han preparat el mateixos alumnes per als professionals de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa.

Altres notícies que et poden interessar
  

 

Participació