Comerç

Nou sorteig del Mercat d'Olot per acompanyar la revetlla de Sant Joan

Se rifaran sis lots de productes que inclouran la tradicional coca i una ampolla de cava

per NacióGarrotxa, Olot | 14 de juny de 2021 a les 11:02 |
El Mercat d’Olot llança una nova campanya especial per a gaudir de la festa de Sant Joan. | Mercat d'Olot.
Nou sorteig dels placers del Mercat d’Olot. Amb la voluntat d’acompanyar i celebrar amb els usuaris del mercat la festivitat pancatalana de Sant Joan, els placers han previst una nova campanya especial en qupe se sortejaran sis lots de productes, cadascun amb una coca de Sant Joan de la Fleca Descamps i una ampolla de cava de La Vinoteca.

Per participar-hi hi ha dues vies: a través de la xarxa social d’Instagram i de forma presencial omplint una butlleta per participar-hi.


En el cas d’Instagram només cal clicar un "M’agrada" a la publicació que es podrà consultar a partir d'aquest dimarts, 15 de juny, al compte d’Instagram del Mercat d’Olot, fer un comentari a la publicació etiquetant-hi dues o més persones amb les quals es compartiria la coca i el cava i, en cas que es vulgui, explicant què és el que més agrada d’aquesta celebració. Per últim, i de forma opcional, també es pot compartir la publicació a l’apartat d’històries (Stories) d'aquesta xarxa social.

S’hi podrà participar fins al pròxim 21 de juny a migdia (12:00 h). El dia 22 es donaran a conèixer els guanyadors, que podran passar a recollir el premi el mateix dia de la revetlla, 23 de juny, al Mercat d’Olot.

 
Revetlles segures


Des del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya es torna a impulsar una nova campanya institucional que pretén minimitzar els riscos que comporta l'ús incorrecte del material pirotècnic, tant pel que fa a les persones com al medi natural així com evitar possibles contagis de la COVID-19. Per això s'han publicat uns consells i recomanacions que es poden consultar a través d’aquest enllaç.

En aquest sentit, es reclama la realització de revetlles amb grups reduïts, amb la família i els amics, però amb molta precaució, tant per a evitar possibles contagis com per a evitar els accidents si es fa un mal ús del material pirotècnic.
 

 

Participació