Comerç

Dissabte, 19 de juny, arriba la desena edició de l'Olot Shopping Nit

Enguany hi haurà diversos sorteigs i xecs regal promoguts des de l'Associació de Comerciants en una de les fites més importants del calendari comercial

per NacióGarrotxa, Olot | 11 de juny de 2021 a les 09:11 |
Estanis Vayreda durant la presentació de l'Olot Shopping Nit del 19 de juny. | @olotuit.
Dissabte vinent, 19 de juny, Olot tornarà a acollir una de les fites més importants del calendari comercial de la ciutat: l’Olot Shopping Nit. Des de les vuit del vespre fins a la mitjanit, la ciutat gaudirà de la desena edició d’aquesta campanya del comerç d’Olot en què les botigues oferiran una vetllada de compres i activitats amb la voluntat de promocionar i potenciar el comerç local i de proximitat, tal com han presentat aquest dijous en seu municipal el regidor de Promoció, Estanis Vayreda, amb la vicepresidenta segona de l’Associació de Comerciants d'Olot (ACO), Judit Villagrasa, i el fins ara president, Jordi Rovira

Després d’un any sense gaudir d’aquesta jornada festiva per les restriccions imposades arran de la pandèmia, els comerciants de la ciutat tornen a sumar esforços per a potenciar i promocionar el comerç local i de proximitat. L’any passat l’ACO ja va decidir ajornar la celebració de la jornada per causa de l’estat d’alarma.


Enguany, tot adequant-se als protocols i mesures de prevenció dictades, la Shopping Nit no disposarà de música en directe, però continua fent un pas més endavant i es renova amb quatre sorteigs i àpats com a premis. Una cinquantena de botigues associades a l’Associació de Comerciants d’Olot participaran d’aquesta acció promocional que arrencarà a les vuit del vespre a la plaça Major d’Olot.
 

Sorteigs amb grans premis

Per anar escalfant motors, dimarts vinent, 15 de juny arrencarà un sorteig a través de la xarxa social Instagram. Per a participar-hi només caldrà seguir el perfil de l’ACO a Instagram, fer un "M’agrada" a la publicació del sorteig que es trobarà en aquest compte i, als comentaris, mencionar-hi dues persones. En cas que es vulgui –i de forma opcional–, també es podrà compartir el cartell del Shopping Nit als Stories.


El període per a participar en aquest sorteig finalitzarà el mateix 19 de juny a les vuit del vespre. Qui guanyi podrà emportar-se un xec regal de 100 euros. A més, si està present a les deu del vespre al lloc del sorteig, també se li lliurarà un val de regal per a un àpat per a dues persones.

Dues hores més tard, a la mitjanit, es farà el segon sorteig vinculat amb les xarxes socials i on podran participar totes aquelles persones que hagin penjat una fotografia de la seva compra amb l’etiqueta #olotshoppingnit21. Com en l’anterior cas, qui guanyi es podrà emportar un xec de regal de 100 euros i un àpat per a dues persones si és present al lloc del sorteig quan se n’anunciï el nom.

A part, els clients que facin les seves compres durant les quatre hores del Shopping Nit podran participar en els sorteigs que s’aniran realitzant cada hora en punt: les 21 h, 22 h, 23 h i 24 h. En aquest cas, el premi per als guanyadors i guanyadores serà un xec regal de 300 euros per a utilitzar en els establiments associats i un àpat per a dues persones en un dels restaurants membres de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa (AHG).
 

 

Participació