Dissabte, 19 de juny, arriba la desena edició de l'Olot Shopping Nit

Enguany hi haurà diversos sorteigs i xecs regal promoguts des de l'Associació de Comerciants en una de les fites més importants del calendari comercial

Estanis Vayreda durant la presentació de l'Olot Shopping Nit del 19 de juny.
Estanis Vayreda durant la presentació de l'Olot Shopping Nit del 19 de juny. | @olotuit.
NacióGarrotxa
11 de juny del 2021
Actualitzat a les 9:29h
Dissabte vinent, 19 de juny, Olot tornarà a acollir una de les fites més importants del calendari comercial de la ciutat: l’Olot Shopping Nit. Des de les vuit del vespre fins a la mitjanit, la ciutat gaudirà de la desena edició d’aquesta campanya del comerç d’Olot en què les botigues oferiran una vetllada de compres i activitats amb la voluntat de promocionar i potenciar el comerç local i de proximitat, tal com han presentat aquest dijous en seu municipal el regidor de Promoció, Estanis Vayreda, amb la vicepresidenta segona de l’Associació de Comerciants d'Olot (ACO), Judit Villagrasa, i el fins ara president, Jordi Rovira

Després d’un any sense gaudir d’aquesta jornada festiva per les restriccions imposades arran de la pandèmia, els comerciants de la ciutat tornen a sumar esforços per a potenciar i promocionar el comerç local i de proximitat. L’any passat l’ACO ja va decidir ajornar la celebració de la jornada per causa de l’estat d’alarma.

Enguany, tot adequant-se als protocols i mesures de prevenció dictades, la Shopping Nit no disposarà de música en directe, però continua fent un pas més endavant i es renova amb quatre sorteigs i àpats com a premis. Una cinquantena de botigues associades a l’Associació de Comerciants d’Olot participaran d’aquesta acció promocional que arrencarà a les vuit del vespre a la plaça Major d’Olot.
 
Sorteigs amb grans premis

Per anar escalfant motors, dimarts vinent, 15 de juny arrencarà un sorteig a través de la xarxa social Instagram. Per a participar-hi només caldrà seguir el perfil de l’ACO a Instagram, fer un "M’agrada" a la publicació del sorteig que es trobarà en aquest compte i, als comentaris, mencionar-hi dues persones. En cas que es vulgui –i de forma opcional–, també es podrà compartir el cartell del Shopping Nit als Stories.

El període per a participar en aquest sorteig finalitzarà el mateix 19 de juny a les vuit del vespre. Qui guanyi podrà emportar-se un xec regal de 100 euros. A més, si està present a les deu del vespre al lloc del sorteig, també se li lliurarà un val de regal per a un àpat per a dues persones.

Dues hores més tard, a la mitjanit, es farà el segon sorteig vinculat amb les xarxes socials i on podran participar totes aquelles persones que hagin penjat una fotografia de la seva compra amb l’etiqueta #olotshoppingnit21. Com en l’anterior cas, qui guanyi es podrà emportar un xec de regal de 100 euros i un àpat per a dues persones si és present al lloc del sorteig quan se n’anunciï el nom.

A part, els clients que facin les seves compres durant les quatre hores del Shopping Nit podran participar en els sorteigs que s’aniran realitzant cada hora en punt: les 21 h, 22 h, 23 h i 24 h. En aquest cas, el premi per als guanyadors i guanyadores serà un xec regal de 300 euros per a utilitzar en els establiments associats i un àpat per a dues persones en un dels restaurants membres de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa (AHG).
 
Arxivat a