Teatre

«ESTIgMES» i «El bon policia», primeres obres confirmades d'El Petit Format

El festival de teatre de la capital de la Garrotxa, que se celebrarà del 25 al 28 de novembre, posarà a la venda les entrades de manera anticipada a finals de juny

per NacióGarrotxa, Olot | 10 de juny de 2021 a les 09:39 |
Cobcha MIlla és la protagonista d'«ESTIgMES», que es podrà veue a El Petit Format. | Arxiu NG.
Del 25 al 28 de novembre d'enguany Olot acollirà novament El Petit Format, el festival de teatre de la capital de la Garrotxa que arriba a la setena edició amb una bona consolidació per part del públic.
 

L'organització del festival ja ha començat a avançar dues de les obres que s'hi podran veure. D'una banda, ESTIgMES, interpretada per Concha Milla, una peça que retrata els estigmes que s’imposa a algunes dones quan tenen el desig de ser mares, però no ho poden ser. Davant dels “per què?” que demana la societat per no complir amb el rol que se suposa que els correspon, Milla vol respondre altres preguntes, aquelles que ningú no fa i que segur que són les més necessàries perquè trenquen tots els tabús.
 

D'una altra banda, una altra de les obres que formarà part del cartell d’enguany és El bon policia. Aquesta comèdia, escrita per Santiago Rusiñol, va provocar un gran enrenou de crítica quan es va estrenar, el 1905, i ara, més de cent anys després, continua estant d’actualitat, ja que retrata els prejudicis socials i l’arbitrarietat de la justícia en la societat en què ens ha tocat viure.
 

Per a poder veure aquestes dues peces es posaran a la venda les entrades de manera anticipada a finals de juny. Les dates concretes, el lloc per a adquirir-les i tota la resta d’obres que formaran part d’aquesta edició s’anunciaran ben aviat a través de les diverses xarxes socials.
 
Si voleu tenir més informació de qualsevol aspecte relacionat amb El Petit Format podeu consultar el web del festival.

 

Participació