Els joves milloren la ciutat d'Olot amb el pressupost participatiu de joventut

Han començat a repintar les línies que emmarquen la pista de bàsquet exterior que hi ha al Pavelló d'Esports Municipal

Alguns dels joves que participen en l'acció.
Alguns dels joves que participen en l'acció. | @olotuit.
NacióGarrotxa
10 de juny del 2021
Actualitzat a les 9:02h
El Pressupost Participatiu de Joventut 2021 compta amb l'inici d'una nova acció. En aquest cas es tracta d’una proposta presentada pel grup de joves de l’Itinerari Formatiu Específic (IFE) d’Integra. La proposta, que van presentar en la darrera edició del Pressupost Participatiu de Joventut, consisteix a adequar i reparar la pista de bàsquet exterior que es troba just darrere del Pavelló d’Esports Municipal.

Amb la col·laboració de la Brigada Municipal, de l’Àrea d’Esports i dels tècnics i dinamitzadors de l’Ideal-OJG han començat a repintar les línies que emmarquen la pista de joc. En l’actuació també s'ha previst incloure el canvi de les cistelles i la instal·lació de bancs. 

Durant uns quants dies, els joves treballaran conjuntament amb el personal de la Brigada Municipal, que els ajuda i els assessora. Ben aviat, l’Àrea d’Esports facilitarà les cistelles metàl·liques i s’adequarà l’espai amb bancs públics per a poder fer tertúlia al voltant de la pista. D’aquesta manera aquesta zona d’esport estarà a punt per a ser utilitzada pels joves de tota la ciutat.

Com en totes les actuacions del Pressupost Participatiu, els joves no solament proposen i 
decideixen les actuacions a fer sinó que, a més a més, participen en la gestió i el seguiment d’aquestes accions tot prenent responsabilitat i tasques per a la seva realització.
Arxivat a