Participació

El mercat setmanal tornarà ben aviat a la plaça Major de Sant Joan les Fonts

Després de l'enquesta participativa feta entre els veïns al maig

per NacióGarrotxa , Sant Joan les Fonts, 8 de juny de 2021 a les 09:50 |
El mercat setmanal es continuarà fent-se els dimarts, però a la plaça Major. | Arxiu NG.
El mercat setmanal de Sant Joan les Fonts es traslladarà de nou a la plaça Major del poble després de l’enquesta participativa feta entre els veïns del municipi aquest mes de maig. El que es mantindrà és el dia: continuarà en dimarts com fins ara. El canvi de lloc serà una realitat en els mesos vinents, un cop s’estudiï els nou emplaçament de les parades.

Aquesta decisió arriba després de que aquestes dues opcions fossin les més votades entre els 222 participants d’aquesta enquesta, sumant el format virtual o presencial amb l'urna que hi havia a l’Ajuntament i que fins i tot s’havia traslladat al mateix mercat per a conèixer l’opinió directa dels usuaris.


Així doncs, 127 persones van optar per tornar el mercat setmanal a la Plaça Major (on s’havia fet anys enrere), mentre que 95 es van decantar per mantenir l’espai actual, a l’avinguda Francesc Caula.

Aquests resultats s’intercanviaven quan es responia sobre el dia: 95 vots apostaven pel canvi a diumenge mentre 127 demanaven mantenir el dia actual. 108 persones han votat de manera presencial i 114 a través de l’enquesta al web.


 

 

Participació