Sant Jaume de Llierca acull els nadons tot plantant un arbre per a cadascun

Enguany sis famílies del municipi han participat en aquesta festa de benvinguda als nounats

Les famílies es van trobar als prats de sota l'escola bressol.
Les famílies es van trobar als prats de sota l'escola bressol. | @santjaume.
NacióGarrotxa
08 de juny del 2021
Actualitzat a les 8:45h
L’acte de benvinguda als nadons a Sant Jaume de Llierca d'aquest dissabte es va iniciar amb una passejada enmig dels diferents arbres plantats i identificats per cada infant. El recorregut està indicat amb uns cartells obra d’Esther Roca, que ha captat la dolçor i sensibilitat de l’entorn natural amb un cartells de fusta fets a mà.

A continuació cada infant es va fotografiar amb la seva família i el seu arbre. “És una activitat que vol homenatjar als més petits i petites del poble alhora que volem que sigui un acte simbòlic de conscienciació ambiental", va manifestar el batlle, Jordi Cargol. “Cada nen i nena podrà venir aquí al llarg dels anys i veure com el seu arbre va creixent i canviant”, va subratllar.

Després de la passejada, Jordi Cargol va fer un breu parlament per a donar la benvinguda als nadons que van néixer el 2020 i aquest 2021 als prats de sota l’escola bressol del Petit Lledoner. A part de plantar un arbre per a cada infant, cadascun d’ells va rebre un obsequi gentilesa del comerç Ca l’Agustí i un sonall de part de l’Ajuntament.

Cargol va agrair la participació de totes les famílies i també de l’establiment de Ca l’Agustí que col·labora en aquest acte tant simbòlic i bonic.

En el decurs de l’acte, Lourdes Barris, regidora de Cultura, va llegir un poema dedicat als infants i, per finalitzar, hi va haver una actuació musical amb cançons dedicades als més petitons del poble.

“Vam veure que aquesta era una forma molt bonica de donar la benvinguda als nous nadons”, va explicar Lourdes Barris, qui va avançar que la intenció és que cada infant nascut al municipi tingui el seu arbre. “Sant Jaume de Llierca és un poble que dona valor a la cohesió social entre les persones, i creiem que és important fomentar-la des de ben petits”, va afegir Barris.

Cliqueu aquí per a veure l'àlbum de fotos de la Festa de Benvinguda dels Nadons