Ja és a punt la nova guia d'activitats extraescolars 5PM d'Olot per al curs vinent

Inclou una seixantena d’activitats, a més d’un cercador, amb imatges i vídeos de l’oferta pública i privada de la ciutat

Una activitat extraescolar a l'Escola Municipal d'Expressió d'Olot.
Una activitat extraescolar a l'Escola Municipal d'Expressió d'Olot. | @emeolot.
NacióGarrotxa
07 de juny del 2021
Actualitzat a les 8:56h
Novena edició de la Guia d’Activitats Extraescolars 5PM d’Olot. Seguint la tendència impulsada l’any passat, la guia s’ha tornat a publicar en línia i inclou l’oferta extraescolar pública i privada de la ciutat.

A través de la pàgina web www.guia5pm.com, s’ofereix una seixantena d’activitats. Enguany, s’ha potenciat i millorat el cercador interactiu que permet definir o seleccionar part de l’oferta segons criteris d’edat, tipologia d’activitat, horari o paraula clau. A part, la plataforma inclou imatges i vídeos de les empreses i professionals que s’hi mostren.

En total, la guia compta amb la participació d’una cinquantena d’empreses i entitats que ofereixen més d’una seixantena de propostes de gran varietat de temàtiques i àmbits: des d’arts escèniques i dansa, arts plàstiques i creatives, robòtica, esports, idiomes, informàtica, mecanografia, música o suport a l’estudi, entre moltes altres.

“D’aquesta manera fem un pas més potenciant i consolidant la guia 5PM com la plataforma de referència de famílies, infants i joves a l’hora de descobrir i escollir entre tota la varietat i riquesa d’activitats que tenen disponibles d’una manera integrada i interactiva”, declara la regidora de Comerç i Empresa de l’Ajuntament d’Olot, Gemma Canalias. Al mateix temps, la regidora d’Educació i Joventut, Mariona Camps, destaca el “valor educatiu” d’aquestes activitats que complementen la formació dels estudiants.
 

Les regidores Gemma Canalias i Mariona Camps durant la presentació de la nova guia. Foto: @olotuit.


Paral·lelament, s’ha previst una campanya promocional dirigida a totes les escoles i instituts de la ciutat per aquest final de curs per potenciar la seva difusió. En concret, es repartiran gairebé 5.000 poms de porta com a recordatoris de la guia i, alhora, com un reflex de la capacitat dels infants i joves a l’hora de prendre decisions sobre la seva educació de manera integral així com la gestió del seu temps de lleure.

Les empreses, entitats i institucions educatives interessades a formar-hi part poden sol·licitar-ho fins al 7 de juny de forma totalment gratuïta contactant amb DinàmiG a través del correu electrònic [email protected] a través del qual rebran el formulari d’inscripció a la Guia 5PM. A més, en cas de canvis o modificacions, poden actualitzar la informació durant tot l’estiu.
 

Un dels cartells de promoció entre la comunitat educativa de la nova guia Foto: @olotuit.


 
Arxivat a