L’Ajuntament d’Olot ha decidit ampliar les activitats aquàtiques de baixa intensitat

Els cursets de natació i gimnàstica a l’aigua recuperaran fins al 23 de juny part de les hores i sessions que es van haver d’anul·lar per la pandèmia

Els curses finalitzaven el passat 31 de maig, però s'allargaran fins al 23 de juny.
Els curses finalitzaven el passat 31 de maig, però s'allargaran fins al 23 de juny. | @olotuit.
NacióGarrotxa
07 de juny del 2021
Actualitzat a les 8:40h
L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot organitza anualment un seguit d’activitats dirigides de baixa, mitjana i alta intensitat per a totes les edats. Les activitats, que es porten a terme d’octubre a maig, ofereixen un conjunt de sessions variades de dilluns a dijous per a majors de 14 d’anys de ioga, gimnàstica de manteniment, natació, gimnàstica a l’aigua, pilates, hipopressius, Full Body Conditioning (FBC), exercicis cardiovasculars i abdominals, ioga i zumba. 
 
Arran de les afectacions, restriccions i mesures de prevenció per la pandèmia, des d’Esports Olot van d’adaptar les sessions i els cursets tot realitzant-los amb grups reduïts, places limitades, fent-los en línia i, en cas de ser presencials, unificant-los al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot.

Paral·lelament, es va establir un protocol de prevenció, higiene i seguretat per a les persones usuàries per evitar contagis de coronavirus. Les activitats aquàtiques com natació o gimnàstica a l’aigua van ser les més afectades, ja que no es van poder realitzar a distància i, durant molt de temps, no es va permetre l’accés a les piscines seguint la normativa del PROCICAT per a evitar rebrots o contagis de coronavirus. 
 
Ara, arran del pla de desconfinament gradual i el retorn de les activitats, des de l’Àrea d’Esports s'ha decidit allargar els cursets d’activitats aquàtiques de baixa intensitat –concretament natació i gimnàstica a l’aigua– que, d’entrada, finalitzaven aquest passat dilluns, 31 de maig. En ambdós casos, hi havia 6 grups actius. Ara, els cursets s’han allargat fins al pròxim 23 de juny amb la voluntat de facilitar i recuperar part de les sessions que no van poder-se portar a terme per la pandèmia. 

De cara al curs 2021-2022, la voluntat és continuar impulsant i oferint els millors serveis esportius a la ciutadania. Els interessats i interessades a participar en alguna de les activitats esportives municipals cal que contactin amb l’Àrea d’Esports mitjançant un correu electrònic a [email protected].
Arxivat a