Obra pública

Olot millorarà més de 7.500 m² de calçades i 1.000 m² de voreres

El Pla d'asfalts d'enguany compta amb un pressupost de 244.686,33 euros, que també es dedicarà a la millora de les condicions d’accessibilitat de diversos espais

per NacióGarrotxa, Olot | 4 de juny de 2021 a les 09:00 |
Els treballs d'asfaltatge s'iniciran ben aviat a Olot i s'allargaran durant dos mesos. | @olotuit.
Un any més, el Pla d’asfalts de l'Ajuntament d'Olot d’aquest 2021 contempla l’execució d’un conjunt d’obres de conservació i millora de ferms, voreres, condicions d’accessibilitat, supressió de BAU i millores generals dels elements d’urbanització dels carrers, tal com ha explicat aquest dijous en seu municipal el regidor Aniol Sellabona, que ha donat compte de l'acord de la Junta de Govern Local, amb l'objectiu de millorar la mobilitat, la circulació i el pas de vianants en diversos punts de la ciutat. 

En total, enguany s’ha previst actuar, preservar, conservar i millorar l’asfalt i el ferm de més 7.520,23 m² de calçada i 1.048,23 m² de superfície de vorera, el que suposa un increment respecte la previsió de l’any passat. Paral·lelament, també s’han previst treballs en l’àmbit de senyalística viària, seguretat i reurbanització així com la creació de noves canalitzacions i rebaixos de pas de vianants i voreres que afectaran 18 calçades i 8 voreres i passos de vianants.

 

Aniol Sellabona ha donat compte de l'acord de la Junta de Govern Local. Foto: @olotuit.


En concret, s’ha previst actuar en diversos indrets de la ciutat com al carrer Mulleras, Verge de Montserrat, Domenech Carles, Sant Feliu, Nonet Escubós, la carretera de Riudaura, l’avinguda de Xile, el carrer Bolós, Ginebre, Passeig Desemparats, Volcà Croscat, la plaça Vista Alegre, Ramon Guillamet, l’avinguda de Les Tries, l’avinguda Gaudí i carretera Sant Joan.  Pel que fa a les voreres, també es milloraran les voreres i plataformes del carrer Pintor Domenge, l’avinguda Sant Joan, carrer Esparg, Montsalvatge i Guillamet, Josep de Calassanç, Lluís Casademont i Honduras, entre altres.


La voluntat, segons ha explicat Aniol Sellabona, és que les actuacions arrenquin ben aviat i la previsió és que els treballs s’allarguin durant dos mesos i mig. Està previst que finalitzin abans de l’inici escolar al mes de setembre. 

Aquestes no són les úniques actuacions en matèria de millores de la circulació i mobilitat que es durant a terme durant aquests pròxims mesos a la ciutat, ja que també s’ha previst avaluar i actuar en altres vials un cop hagin finalitzat aquests treballs. 

 

 

Participació