Jorge Drexler, Manel i Judit Neddermann, plats forts del primer Vallviva Festival dels Sentits

Tindrà lloc a la Vall d’en Bas el 15 i 16 de juliol i cedirà tots els beneficis a la Fundació A.Bosch de Noel per a finançar la nova àrea d’oncologia i hematologia pediàtriques de l’Hospital de la Vall d’Hebron

La finca de Les Brides, a la Vall d'en Bas, on se celebrarà el festival.
La finca de Les Brides, a la Vall d'en Bas, on se celebrarà el festival. | @vallviva.
NacióGarrotxa
03 de juny del 2021
Actualitzat a la 13:02h
La Vall d'en Bas, a la Garrotxa, acollirà la primera edició del Vallviva, Festival dels Sentits, que inclou una ambiciosa programació musical liderada per Manel, Jorge Drexler, Judit Neddermann, Koko Jean & The Tonics i Massa (ex Teràpia de Shock), acompanyada per una oferta gastronòmica de primera protagonitzada per Fina Puigdevall i tot el seu equip del restaurant Les Cols, amb dues estrelles Michelin.
 
Les activitats es desenvoluparan en un entorn idíl·lic i de gran harmonia, concretament a la finca de Les Brides, situada vora el Mallol, a la carretera de la Parcel·laria del municipi de la Vall d’en Bas. Els assistents podran gaudir de l’experiència del festival, activant tots els seus sentits: respirant en un entorn natural de gran bellesa -olfacte-; escoltant ofertes musicals d’artistes nacionals i internacionals -oïda-; tastant una oferta culinària de primer nivell amb elaboradors i productors de la comarca de la garrotxa amb reconegut prestigi internacional -gust-; sentint el tacte de la natura, la gespa, les flors, les plantes que ofereix l’espai -tacte-; i visualitzant espectacles atractius i emotius on la llum i el color del capvespre també en seran protagonistes -vista.
 
En total el Festival comptarà amb quatre escenaris, l’escenari Vallviva, visible des de tot el recinte; l’escenari Cabanya, un escenari de caire més íntim, ubicat en un bosquet acollidor; l’escenari Mercadet, a la zona d’exposició i paradetes; i l’escenari Aigua, un quart escenari cobert amb música de DJ de reconeguda trajectòria, a part de l’escenari natural del prat, on hi haurà altres intervencions i activitats.

Al marge dels grans noms, aquests espais recolliran, també, l’oferta musical de la fusió de cant coral i teatre del reconegut Cor de Teatre, la música del mediàtic pianista Joan-Pau Chaves, l’actuació dels guardonats The Hamfris Quartet, la sensibilitat dels aclamats Alba i Santi Careta Trio i la frescor i novetat de Manzau, entre altres. Totes les localitats estaran degudament numerades i respectaran completament la normativa sobre la pandèmia..
 
El goig dels sentits és l’essència que ha inspirat el “Vallviva”. La proposta vol esdevenir un producte cultural i lúdic de qualitat, proper i amable per a tothom que es vulgui deixar seduir per la bona música i per un espai envoltat de part del patrimoni natural més significatiu de Catalunya, amb una clara voluntat de contribuir a projectes socials i solidaris d’abast nacional.
 
Les entrades, només 1.000 per dia, es posen a la venda el divendres 4 de juny a les 10 a la web del festival.
 

El cartell del Vallviva Festival dels Sentits del 15 i 16 de juliol a la Vall d'en Bas. Foto: @vallviva.


El 100% dels beneficis per a la Fundació A. Bosch

Vallviva és un projecte de RoyalVerd Service, del Grup Morera, una empresa dedicada al sector de la jardineria professional i especialitzada en zones esportives, sensibilitzada i compromesa amb la comarca i amb les persones, que juntament amb el suport de Noel Alimentaria pretén consolidar el Festival com un referent tant a nivell comarcal com nacional en properes edicions.
 
Vallviva cedirà en l’edició d’enguany tots els beneficis a la Fundació A.Bosch de Noel, per a contribuir a la transformació de l’espai d’oncologia pediàtrica de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. La fundació, dedicada principalment a la investigació del càncer infantil, col·labora amb les fundacions Aladina i Small en aquest projecte.
 
Vallviva cercarà la complicitat de totes les institucions i empreses de la comarca, per tal de dur a la Garrotxa una oferta lúdic-cultural d’excel·lència responsable amb el territori, el medi ambient, i les persones.